2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
سارااااااااااااااااا اسکویییی بینیتتتتتتتتتتت ایراد داره ولی خیلیییییییییییییییی کم چرا به فکر ترمیمییییییییییی به نظر من خوبه واقعا
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هستس جان اینکه اول میگن با دکتر خودت ترمیم کن چون به نظرش کم کار بوده بعد معمولا پیشنهاد میدن این و ولى اینکه بشارتى و هم میگفتن عجیب یکم. شما نمونه ترمیم خوبى هم ازشون دیده بودى که مصمم بودین با امیرى زاد ترمیم کنین اول؟ به نظرت با وجود اون نمونه ترمیمى که اون خانوم دیده بود میگفت بده نسبتا کار ترمیشون چطوره؟ مرسى بازم
sara جون تمام رختون خوبه و هیچ مشکلی نداره. قوس هم دارید ولی قوس یکدستی هست. دوتیکه نیست.یکی از دوستان گفته که شبه قبل ترمیم بانو منیر عزیز هست. که بنظرم این صحیح نیس و مال شما متفاوته. اگه از قوس متنفری بگو قوسو پرکنن بنظر من بد نیس. سوراخها تابه تا هستن که اگه خیی معلومه و ناراحتت می کنه براش اقدام کن. در کل بنظر من عمل لازم نیستی. راستی با احترام به تبحر دکتر منافی، یکی از دوستان که از کارش اطلاعات زیادی داره به من گف که منافی تو سوراخ و نوک بینی گاهی عملکرد خوبی نداره. منظورم اینه که چون ایراد کمی داری طبیعتا توقع بالایی هم داری بخاطر 20 درصد بهتر شدن این همه هزینه نکن. یا حداقل با کسی عمل کن که لااقل درصد اطمینان بالاتری بده و اینکه اگه پیوند نشه چطور قوستو پر می کنن؟ البته من خودم بینیم قوس خیلی خیلی کمی داره ولی از قوس بدم نمیاد. در کل اگه خیلی رو اعصابته عمل کن واگرنه فک کنم از نظر اغلب دوستان ایراد خیلی کمی داری.
ترمیم با دکتر سامی
مریمی جان اتفاقا دلم میخواست نظرت رو بدونم. ممنونم از مواردی که گفتی. ولی من توی عکسای دکتر منافی که نگاه کردم اتفاقا به نظرم تبحرشون توی نوک بینی هست و اتفاقا توی تیغه بنیی که انحراف داره منظورم کلوملا هست. موردای 13 و 19 سایت دکتر منافی کجی کلوملاشون عین منه. از طرفی مورد 6 هم قوس داشته که اصلا با خود غضروف بینی بیمار پر شده و پیوند غضروف نداشته. در مورد موفقیت 20 درصدی که هم ایشون اعلام کردن می تونم بگم تقصیر خودم بود که گفتم میخوام 100 درصد بهتر شم. در ضمن من خیلی استرسی با دکتر منافی حرف زدم این تازه نهایت کنترلم بود. بعد از اینکه از اتاق دکتر بیرون اومدم منشیشم که پیش دکتر بود بعد از من خارج شد بهش گفتم چرا دکتر گفت 20درصد گفت خب به خاطر 20 درصد عمل نکن. خلاصه مریمی جان مرسی از نظرت ولی آخه به جز دکتر منافی که امتحان پس دادست به کی میشه اعتماد کرد؟ من هم باید روی روحیم کار کنم هم اینکه با یکسری دکتر دیگه ویزیت شم بعدش تصمیم بگیرم.
به نظرم اینکه دکتر منافی به من میگن 20درصد بهتر میشی یا به پردیس جان چیزی نمیگن یا به هستس جان که گفتن نمره بینیتو 17 میکنم با توجه به نتایجی که به وجود اومده چی میشه گفت؟ پردیس جان که به نظرم خوب شد در حالی که دکتر منافی بهشون هیچی نگفته بودن. هستس جانم که ناراضی هستن و میگن فقط 50درصد بهتر شدم پس اون نمره 17 یعنی چی؟ به نظرم به این نمره ها و درصدا نمیشه اعتماد کرد.
دزیره جان من تنها نمونه زنده ای که از امیری زاد دیدم یکیش بشارتی بود و یکی یه خانمی که همون روز که برای ویزیت رفته بودم دیدم که مشکل مادرزادی داشت او زمان تازه 1 ماه از عملش گذشته بود با توجه به چیزی که خودش گفته بود بینیش خیلی خوب شده بود
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
ممکن بعضی ها از بینی بشارتی خوششون نیاد ولی من از بینی بشارتی خوشم میاد . با اینکه 3 بار عمل شده بینیش بزرگ . نمیدونم شاید اون 2 بار پیوند انجام داده باشه .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سارا جان منافی به من زمان عمل گفت اگه چونه عمل کنی خلی خوب میشه . ایکاش زودتر بهم میگفت که پولش اماده میکردم . فقط الان دو دلم میگم چونه عمل کنم بینیم رو صورت قشنگتر میشه . از یه طرف خواهرم میگه عمل نکن بیهوشی زیاد ادم پیر میکنه و تاثیرات بدی داره
sara جون دکترا بصورت تیوری مجبورن یه اعداد و درصدهایی بگن ماهم اینو خوب می دونیم که همه چی سر عمل معلوم میشه. دکتر میگه 100درصد ولی مثلا میشه 50 درصد و..... ولی معمولا دکترای با تجربه و البته با وجدان اعداد نزدیک به واقعیتی میگن. پیوند از خود بینی هم پیوند غضروف محسوب میشه دیگه. معمولا میگن برای پرکردن قوس بینی از دنده لازمه و از خود بینی و گوش کم میاد. پیوند دنده رو هم همه انجام نمیدن. نمی دونم شاید مثلا اگر نوک بینی شما ارتفاع کمتری داشته باشه قوس خودشو کمتر نشون بده و متعادل تر بشه.بهرحال که میگم شما عمل لازم نیستی و منافی هم دکتر خیلی خوبیه ولی هرقدر آدم مشکلات وسیعتری داشته باشه از نتیجه ترمیم راضی تره. میتونی یه بار دیگه بری و سر حوصله باهاش حرف بزنی و در مورد قوس حسابی ازش بپرسی. فک نکنم کار سختی باشه براش. maryam جان هم در مورد منافی زیاد میدونه و خیلی مطبش رفته. اگه تونستی باهاش ارتباط بگیر. البته تو صفحات خیلی قبل نظراتش هست.
ترمیم با دکتر سامی