2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849480 بازدید | 9732 پست
مریمی جان شما در مورد جراحی چانه چیزی میدونی و ایا من چونه عمل کنم بینیم تو صورت بهتر میشه و نیاز به روتوش و عمل مجدد نخواهد داشت؟ اینم بگم از نظر خودمم چونه ام نیاز به جراحی داره
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه . چون خودم یک نمونه دیدم از دنده برداشت فکر کنم طرف 50 سالی بود
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سارا جان شما در مورد جراحی چونه چیزی میدونی؟
هستس جان چیزی که من میدونم اینه که دو جور میشه به چونه شکل داد: 1- با پروتز - پروتز به دلیل اینکه زیر پوست احساس سفتی غیرطبیعی میشه ممکنه بعضیا نپسندن اما شکل بهتری به صورت میده و مادام العمره 2- با چربی - چربی به دلیل اینکه از خود بدن بیمار هست حالت طبیعی به صورت میده و اما ممکنه به دلیل اینکه صحبت میکنید مقداریش یا کلش آب شه. من با دکتر منافی که صحبت کردم گفتن شما به پروتز اصلا فکر نکن آدم غیرطبیعی میشه صورتش ولی چربی خیلی بهتره. حتی بعضیا زاویه فک رو هم به جای پروتز از چربی استفاده میکنن که خب اونم مثل چربی توی چونه مزایا و معایب خودشو داره. ولی به نظر من چربی در کل خیلی بهتره چون پروتز واقعا غیرطبیعیه.
هستس جان من 4 سال پیش یه خانومی رو توی بانک پارسیان میرداماد دیدم اونقدر صورتش قشنگ بود چه بینیش چه چونش چه گونش بعد رفتم کنارش نشستم که بپرسم ولی از نزدیک کاملا غیرطبیعی بودن پروتزاش داد میزد ازشم پرسیدم گفت پروتزه و خودشم ناراضی بود.
هستس جان فرق میکنه به دکترش بستگی داره. مثلا بعضیا از داخل ران بعضیا از دور شکم و یا پهلوها میگیرن. قسمت داخلی زانو هم قابل برداشتن چربی هست. البته همه اینا بستگی به این داره که آیا اون شخص چربی کافی داشته باشه یا نه. مثلا باریک بین از داخل زانو و ران و پهلو میگیره دکتر منافی رو نپرسیدم و نمیدونم.
من یکی از دوستام فکش واقعا بدفرم بود فکش رو عمل کرد و از این رو به اون رو شد قبلا صورتش کاملا استخونی بود اما بعد که دیدمش صورتش خیلی خوشگل شده بود پر شده بود و گونه و همه چی
بعضی از بیمارا هم به دکتر میگن هم برای تزریق چربی برداره و هم کلا چربیهاشونو لیپوساکشن کنه. بعد از اینکه چربی رو توی دستگاه خاصی که مثل سانتریفیوژ هست گذاشتن تا پلاسما و چربی از هم جداشن چربی به مقدار نیازو تزریق میکنن باقی رو میدن به بیمار که مثلا برای روتوش 2 الی 3 ماه بعد شایدم بیشتر برگرده تا عیبهای باقیمونده رو هم براش درست کنن. ولی منشی دکتر منافی گفتن چربی تزریق کردنای دکتر منافی اصلا روتوش نداره. یعنی نمیپذیرن که مثلا عیباشو که مونده برطرف کنن. 3 ماه پیش قیمتشون برای کل صورت 6 تومن بود با کلینیک بیهوشیشم کامله ولی نهایتا 2 ساعت طول میکشه.
آره نینا جان یادم رفته بود. کلا بعضی از دکترا فک رو هم اگه جا داشته باشه میارن جلو. یعنی با یه عمل این کارو انجام میدن و بیمار باید سی تی و عکس بگیره ببینه فکش جا برای جلو اومدن داره یا نه.