2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849479 بازدید | 9732 پست
نینا جان خب اگه چونه عقب یا جلو باشه کاملا به فک بیمار هم ربط داره دیگه. مثلا بعضی از دکترا فک بیمارو که میارن جلو چونشم میاد جلوتر وقتی جا نداره پروتز میزارن یا چربی تزریق میکنن. زاویه فک هم که مشخصه. همون زاویه ای هست که دو طرف فک پایین وجود داره و صورت رو زاویه دار نشون میده نمونش برد بیته. فک پایینش کاملا زاویه داره که البته مال ایشونم پروتزه.
مرسی سارا جون الان یادم رفته چجوری عکس بزارم اما یه دختری رو دیدم توی اینستاگرم عمل کرده بود البته با دماغ و پروتز لب خیلی خوب شده با اینکه فکش قبل از عمل هم زیاد ایراد نداشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر منم منافی میتونه از پس عملت بربیاد بادیدن این عکس نظرم خیلی نسبت به منافی مثبت شد راستی مریمی من نگفتم بینی سارا دقیقا شبیه بانومنیره تا دیدمشون یاد بینی بانومنیر افتادم و از سارا پرسیدم و از قضا دکتراشونم یکی بوده
راستی ذوستان در مورد چونه حرف زدید منم باید بگم که از چونم خیلی بدم میاد از نیم رخ خوبه ها از تمام رخ اصلا خوب نیست شما تاپیکی نمیشناسید من عکس بذارم ببینم کسی مشکل چونه منو میفهمی چیه یا نه؟
نینا این عکس چیه گذاشتی؟ وای اینایی که دماغشون قبل عمل وقتی میخندن یکم نوکش میاد پایین بعد عمل بینی خیلی تغییر میکنن خوش به حالشون من که دماغم قبل عمل سربالا بود از تمام رخ هیچ تغییری نکردم
شیما جان این سایت دکتر منافیه: http://cosmeticsurgery.ir/ اینم شماره های تماسشه: آدرس : تهران - میدان ونک، ساختمان سامسونگ ( بازار ونک)، شماره: 305 تلفن : 88879942 88797882 تلفکس : 88879941 روزای زوج مطبن از 4 تا 8 اگه الان زنگ بزنی میتونی وقت بگیری.
سارا جون بات موافقم اما من فکش رو میخواستم ببینی چون به نظرم قبلشم زیاد عیبی نداشته منم باهات هم عقیده ام محیا جون منم دقیقا از روز اول انگار دماغم رو کشیده بودن بالا