قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
محیا جان من مشکلات بینیمو کاملا بهش واقفم. توی عکسای دکتر منافی بخش ترمیمیاش مورد مثل خودم چون دیدم گفتم کار کار دکتر منافیه. خب اگر دکترای دیگه هم کاری مثل دکتر منافی داشتن که سایت میساختن کاراشونو میذاشتن. موردای 13 و 19 و 6 ترمیمیای دکتر منافی مشکلاشون تا حدودی مثل من بوده مثلا یا کلوملاشون از داخل انحراف داشته یا اینکه مثل مورد 6 باید بیاد پایین و با قوسش پر شه. چون من دیدم دکتر منافی خیلی خوب از پس این بیمارا براومده میگم کار دکتر منافی هست.
نینا جان فک این شخصی که گذاشتی از قبل هم زاویه داشته عکس قبلشو که نگاه کنی کاملا مشخصه. ولی این بینی به این صورت نمیاد. باید میاورد پایینتر بنییشو نه اینطور بالا.
یعنی من از بعد عمل بینی م دیگه حالم بهم می خوره از خودم که انقدر قیافم برام مهم شده هرروز یه ایراد از صورتم میگیرم اصلا دوست ندارم فقط به این چیزا فکرکنم ولی بعد عمل بینی م اینطوری شدم واقعا اعصابم خرده که این قدر به چیزای بی ارزش توجه میکنم اه
قبول دارم شاید یکم حساسم اما کج بودنش واقعا روی اعصابمه اگر یه عیب بود اشکال نداشت اما هم ظاهرم بدتر شده هم دماغم کج شده و هم سرش رفته بالا اگر یکیش بود باش کنار میومدم اما یکی و دوتا نیست
سارا جان من عکساتو دیدم دکتر منافی درست بهت گفته دقیقا با عمل با اون 20 درصد بینیت تغییر میکنه چون بعضی از مدلهای خودش تو بینی شما وجود داره و نمیتونه بهتر از این دربیاره.شما بیشترین ایراد بینیت نوکشه که اگه خوب اصلاح بشه قوستم درست میشه.ارتفاع بینیت باید گرفته بشه و کلوملات بره بالاتر و صاف تر بشه.اگه ایراد بینیت تیغت بود بی شک منافی برات بهترین گزینه بود چون من کسیو مثل دکتر تو تیغه ماهر تر نمیبینم ولی سبکش تو جمع کردن نوک بینی متاسفانه ضعیف می دونم.دکتر کلانتر و دکتر قیصری و یزدانفر هم کار نوک بینیشون دقیقا مثل منافیه.پس بهتره دنبال دکتری باشی که کارشون کمی ظریف تر باشه.بازم شما خودت صاحب نظر و تصمیم گیرنده ای.چون منم مشکلم یه جورایی مشابه شماست خواستم کمکی بهت کرده باشم