قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
این کار منافی اصلا قشنگ نیست مخصوصا این جمله که مریضها از لاهوتی شکایت کردن . باید چیکار میکردن به آقا لوح تقدیر میدادن به خاطر خرابکاری و گند زدن به زندگی مردم . انگار منافی به خودش اعتماد نداره جون از شکایت میترسه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
دوستان این دکتر لاهوتی که میگید همون مجید لاهوتیه؟ اگه اون باشه که بینی یه خانومی رو از بازو پیوند کرده بود و خوب شده بود. اینم لینک خبرشه تو همشهری: http://hamshahrionline.ir/details/42728
من بالاخره از منافی نوبت گرفتم و قرار شده بیام تهران و برم پیشش حالا خانوم های ترمیمی با تجربه به من می گین باید چی ها ازش بپرسم و خودم چی بگم؟ عکس قبل عملمو می خواد براش ببرم؟ همون عکسایی که قبل عمل اول گرفتیم؟
استرس نداره هرچی سوال توی ذهنته ازشون بپرس اون وظیفشه به سوالای مریضا جواب بده عزیزم اول بگو میخوای چی کار کنی و دماغت چه ایرادایی داره تا بچه ها بت بگن چه سوالایی بپرسی
هستس جان مرسى جدى؟!...تا حالا براى این موضوع پیش دکتر خانم ویزیت نشدم، خیلى ام از اخلاق دکتر بشارتى بد شنیدم.. مثلا همون بینى که شما میگى فکر میکنى منافى هم میتونسته رضایت اون خانم جلب کنه و بینیش رو درست کنه؟ چون باید نسبت به ملاکایى که دکترا دارن یکى و به اون یکى ترجیح داد
الهه جان هرجوری شده با منافی ویزیت شو و ازش دلیل بخواه ک چرا مریضای لاهوتی رو عمل نمیکنه؟؟ اگه شما ازش شکایت نمیکردین ک اون همچنان ب خراب کاریاش ادامه میداد.اصلا دلیلی نداره بخواد بخاطر شکایت شمارو عمل نکنه.شکایت حق شما بوده
دوستان آیا هر دکتری میتونه عیب های دماغ رو برطرف و طولش رو زیاد کنه ؟من اگر دماغم اینقدر کوتاه نشده بود و کج نبود اینقدر ناراضی نبودم هر طور فکر میکنم نمیفهمم چجوری دکتر اینقدر خراب کرده
نه نینا جون بینی قبل عملمو نمی خوام بینی نامه من صفحه دوم همین تاپیک هست. ایشالا این سری می رم منافی سری بعد هم می رم پیش سامی. من فقط یه بینی معمولی می خوام کههر کس منو تو خیابون و این ور و اون ور دید نگه واااای چقدر بینیتو خراب کردن برات