2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849525 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نینا جان عکس قبل عملت میخواد میگه هرعکسی که بینیت بهتر نشون بده
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
دزیره جان صفحه اول همین تاپیک بخون مامان عسل تقریبا بینیش نابود شده بود با بشارتی ترمیم کرد شکر خدا راضیه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
بچه ها کسی بوده اینجا که قوس بینیت با تزریق درست شده باشه؟؟؟؟
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
اتفاقا منم برای اولین بار رفتم ویزیت ازم پرسیدن دکتر اولت کی بود؟ ازمنشی پرسیدم مگه فرقی هم میکنه گفت دکتر ترمیم بعضی از بزشکا قبول نمیکنه