2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849527 بازدید | 9732 پست
این کار منافی اصلا قشنگ نیست مخصوصا این جمله که مریضها از لاهوتی شکایت کردن . باید چیکار میکردن به آقا لوح تقدیر میدادن به خاطر خرابکاری و گند زدن به زندگی مردم . انگار منافی به خودش اعتماد نداره جون از شکایت میترسه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بالاخره از منافی نوبت گرفتم و قرار شده بیام تهران و برم پیشش حالا خانوم های ترمیمی با تجربه به من می گین باید چی ها ازش بپرسم و خودم چی بگم؟ عکس قبل عملمو می خواد براش ببرم؟ همون عکسایی که قبل عمل اول گرفتیم؟
استرس نداره هرچی سوال توی ذهنته ازشون بپرس اون وظیفشه به سوالای مریضا جواب بده عزیزم اول بگو میخوای چی کار کنی و دماغت چه ایرادایی داره تا بچه ها بت بگن چه سوالایی بپرسی
هستس جان مرسى جدى؟!...تا حالا براى این موضوع پیش دکتر خانم ویزیت نشدم، خیلى ام از اخلاق دکتر بشارتى بد شنیدم.. مثلا همون بینى که شما میگى فکر میکنى منافى هم میتونسته رضایت اون خانم جلب کنه و بینیش رو درست کنه؟ چون باید نسبت به ملاکایى که دکترا دارن یکى و به اون یکى ترجیح داد
الهه جان هرجوری شده با منافی ویزیت شو و ازش دلیل بخواه ک چرا مریضای لاهوتی رو عمل نمیکنه؟؟ اگه شما ازش شکایت نمیکردین ک اون همچنان ب خراب کاریاش ادامه میداد.اصلا دلیلی نداره بخواد بخاطر شکایت شمارو عمل نکنه.شکایت حق شما بوده
نازنین 1
دوستان آیا هر دکتری میتونه عیب های دماغ رو برطرف و طولش رو زیاد کنه ؟من اگر دماغم اینقدر کوتاه نشده بود و کج نبود اینقدر ناراضی نبودم هر طور فکر میکنم نمیفهمم چجوری دکتر اینقدر خراب کرده
نه نینا جون بینی قبل عملمو نمی خوام بینی نامه من صفحه دوم همین تاپیک هست. ایشالا این سری می رم منافی سری بعد هم می رم پیش سامی. من فقط یه بینی معمولی می خوام کههر کس منو تو خیابون و این ور و اون ور دید نگه واااای چقدر بینیتو خراب کردن برات