2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849525 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

samira جون بین بینی های قدیمی دکتر سامی قوسدار و کوچیک هم بوده ولی اخیرا دیدم که خیلی طبیعی شدن. بنظرم هر دو مدل رو می تونه دربیاره. احتمالا چون الان اکثر افراد دنبال بینی تقریبا طبیعی هستن سبکش عوض شده.اینکه شما ایران نیستی یه کم کارت سخته ولی ارزششو داره که بیایی و چندبار بری مطب و کارشو ببینی. هربار که آدم میره مطب دکترا چیزای جدیدی دستگیرش میشه.
ترمیم با دکتر سامی
البته اینطور نیست که همه از دکتر سامی راضی باشن ها. مثل همه دکترا ناراضی هم داره. بسته به نظر و سلیقه خودت تصمیم بگیر. یه چیز خیلی مهم: عکس هایی که در نت می بینید کمی با واقعیت فرق دارند.مثلا دیدم تو یه عکس چقدر بینی شخص قشنگ افتاده تو عکس دیگه که بعدا گذاشته بینیش بنظرم خوب نبوده و بالعکس. یا حتی من گفتم چقدر بینی فلانی عالی شده یکی دیگه که خودشو دیده بوده یا عکس رو از زوایای دیگه دیده بوده گفته که نه خوب نیس. و اینکه از افراد ( چه راضی و چه ناراضی)نپرسید آیا از عملت با فلان دکتر راضی هستی یا نه؟ ببینید آیا شما از بینی اون فرد خوشتون میاد یا نه؟نظر آدما با هم فرق داره.
ترمیم با دکتر سامی
مینوشی جان بینی من رو بخواد قوسش پر شه جون کوچیک نیست دیگه خیلیییییی بزرگ میشه از طرفی نوکشم خیلیییییی تیز در آورده بینیم زشت نیست که کج باشه ولی مدلش واقعا خزه
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
شقایق جان کلینیک گاندی لازم نیست حتما همراه داشته باشی. اگه با دکترت هماهنگ کنی مشکلی ندارن پرستاراش خیلی مهربونن و رسیدگیشون خوبه . روز عمل من یه خانمی همراه نداشت پرستارا و خدمه کمکش میکردن بعدم براش آژانس گرفتن سوارش کردن رفت
افسانه جون شاید شما هم اگر دماغت خراب شده بود وسواسی میشدی عزیزم ولی خداروشکر که عملت رضایت بخش بوده،این رو هم اضافه کنم که خواهر منم دقیقا حرف شما رو میزنه و میگه تو وسواسی هستی در صورتی که این طور نیست اون خرش به خوبی از پل عبور کرده و نسبت به قبلش واقعا بهتر شده واسه همین فکر میکنه ما وسواس فکری داریم ولی اگر خدای نکرده اون یا شما هم عملتون صورتتون رو خراب تر کرده بود مثل ما میشدید آدم تا خودش جای کسی نباشه نمیتونه قضاوت کنه
دوستان تووخدا گول عکسای بعضی دکترا رو نخورید،دقت کنید ببینید همیشه قبل رو یه چیز بدون آرایش بی روح میزارن و بعد رو با آرایش زیاد و مرتب و خوشگل تا به چشم بیاد کارشون
هستس جان دکتر پیشکارى سبکش عروسکى کلاً براى ترمیم خوب نیست ولى از دکتر حسامى تعریف شنیدم، نمى دونم مثلا بین دکتر منافى که ١٢ تومن میگیره با دکتر حسامى چه تفاوتى هست؟ واقعا انتخاب سخته!! نمیدونم کدوم دکتر مهارتش بیشتره