2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849510 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها تازه با مطب منافی تماس گرفتم از منشی خواهش کردم نوبت 19 به 14 منتقل کرد . بهش گفتم دارم دیوونه میشم بینیم دوباره شکل قبل ترمیم شد گفت نگران نباش نهایتا دکتر برات درست میکنه از شنیدن این جمله خیلی خوشحال شدم وای خدا جونم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
دزیره جان اتفاقا به من پیشنهاد دادن پیشش برم چون یکی از اشناها مورد ترمیمی پیوند غضروف ازش دیده بود ولی چون من خیلی عذاب کشیده بودم تو این یکسال ترجیح دادم با دکتری مثل منافی ترمیم کنم که ریسکش کمتر ولی خوب متاسفانه بینیم تغییر خاصی نسبت به قبل ترمیم نکرده
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
دزیره جان واضح و مبرهن که منافی تجربه اش بیشتر هرچند بینی من خوب درست نکرد و تغییرات خاصی نداشتم . حسامی دکتر تازه کاری هست مدت زمان زیادی نیست که اسمش سر زبون افتاد و تعداد عملاش زیاد شده
درسته منافى با اطلاعاتى که تونستم بدست بیارم همه جا میگن وارده تو کارش ولى شما میگین تغییر نکرد بینیتون واقعا من تحملش و ندارم.خیلى سخته انتخاب. از هیچ کدوم از دکترا کار ترمیمى از نزدیک ندیدم فقط اونایى که سایت دارن عکس دیدم. دکتر حسامى ام خیلى سخت وقت میده. تا جایى که ممکنه مى خوام گزینه ها رو کم کنم
دزیره جان اصلا از روی عکس تصمیم نگیر به خاطر این که خیلی از ایرادهای بینی تو عکس مشخص نیست. تصمیم گرفتن از روی عکس اشتباه محض