2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849488 بازدید | 9732 پست
ممنون عزیزم راستش من الان یه سال شده عمل کردم ولی از شکل بینیم راضی نیستم.... فقط دو ماه اول خوب بود... بعدش شروع کرد به افت کردن.... حاضر نیستم با دکتر خودم ترمیم کنم... می‌خوام بینیم نیمه فانتزی و ظریف‌تر بشه.. از کارای محبوبی راد خوشم میاد... علامه هم شنیدم کارای ترمیمش خوبه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان.. من از کاراى دکتر مجلسى تعریف زیاد شنیدم ولى از عملاى ترمیمیش اطلاعى ندارم شما میدونید کار ترمیمش خوب هست یا نه؟؟؟ ترمیم هاى سخت مثل کاراى منافى ... دکتر خیلى خوش برخوردى هن هست. ولى عمل ترمیمى زمین تا اسمون فرق میکنه!! کارش هم طبیعى هست
بچه ها کسی برای میکروپیگمنتیشن میشناسینکه کارش خوب باشه ؟تو اینستاگرام نوعروس اسم مریم قلندری نوشته بود واقعا کارش خوبه؟میکرو پیگمنتیشن بهتره یا کاشت ابرو ؟برای کاشت ابرو هم کسی رو میشناسید بهم معرفی کنید
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
خیلی خوب شده . میشه بگید پیش کی انجام دادی
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سلام دوستان، من ایران نیستم، می‌خوام واسه بار دوم بینیمو عمل کنم، یه بینی‌ شیک و کوچیک با یه قوس کوچیک می‌خوام، خیلی‌ تو نت تحقیق کردم. و همه از فتح سامی راضی‌ بودن، نظر شما چیه
دزیره جان حسامی عمل اول ازش دیدم خوب بودن ولی ترمیمی ندیدم اما شنیدم ترمیم انجام میده . پیوند غضروف هم انجام میده دکتر پیشکاری هم ترمیم انجام میده
سلام راستش من الان عنوان این تاپیک را دیدم و کنجکاو شدم بیام ببینم ترمیم دیگه چیه! منظورم اینه که در این مبحث واقعا و کاملا خنگم ، من خودم فقط یک بار عمل کردم ( اون رو هم اگر میدونستم چقدر درد داره عمرا انجام میدادم!) پیش دکتر کنعانی ، خیلی خیلی راضی بودم ، البته من یک ماهی رو اعصاب دکتر بدبخت ر‍ه رفتم که میخوام طبیعی باشه و قوس نداشته باشه و ... از طرف دیگه هم بینی خودم شدیدا بزرگ بود و قوس داشت یعنی دکتر دستش خوب باز بود برای کار کردن ، بینی الانم را کسی ببینه ممکننیست بفهمه عمل کردم مگر اینکه خودم بگم، خودم هم بگم بعضی تیپهای خاص که فکر می کنن عمل بینی کلاس داره فکر می کنن دارم دروغ میگم، عمل من مال اواخر دهه 70 بود ،اصلا اهل اینکه برم تو مطب دکتر بشینم با این و اون حرف بزنم و اینها نبودم ، اهتماد کردم فقط خواهر همسرم را هم فرستادم پیش همین چون خیلی راضی بودم ، اون هم تیپ منه رفتاری ، یعنی اصراری به اینکه یک سال وقت بگذاره بره مطب بینی ببینه و.... نداشت ( در واقع من الان اینجا این چیزها رو خوندم و هنوزم تو شوکم از اینهمه وسواس بعضی دوستان ) بینی خواهر همسرم ایرادی نداشت جز یک قوز خیلی کوچیک ، یعنی من خودم می گفتم دست نزن چون این بینی اندازش کوچیکه و قوز را برداری زیادی کوچیک میشه و ... اما الان خوبه ، مثل من نشده که اصلا معلوم نشه عمل شده ، معلومه اما عمل خوبیه
قضاوت کردن زندگی دیگران بیش از گلیم من است من باید زندگی خود را داوری کنم