2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
در مورد شکایت زیر یکسال برید میگن صیر کنید اگه از قیافه بینیتون ناراضی باشید دکتر میگه خودم درستش میکنم من در جریان شکایت ماری بلو و دوستانش از لاهوتی بودم اصلا ب اون اسونی ک بعضی دوستان جلوه میدن نیست
You can cut all the flowers but you cannot keep spring from coming
Pablo Neruda

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دینا منم گاهی ب سرم میزنه دماغم بزرگه هنوز و کلا از روبرو فرق خاصی نکرده در کل راضیم اما نینای عزیز چیزی ک با خوندن پستهای شما دیتگیر من شد اینکه شما بدون اطلاع از واقعیت های عمل رفتید زیرتیغ ببین عمل بینی ب معنی این نیست ک دماغ خودمون رو دو سایز کوچیک تر تحویلمون بدن اینکه گفتید مثلا چرا قوز منو برداشته خوب ی کار روتینه و همه جراحا تو ایران قوز رو برمیدارن و تازه ی قوسی هم میدن اگه میخواستی قوزت بمونه حتما باید ب دکترت تاکید میکردی عکستم دیدم بنظرم بد نبود در اون حدی ک میگی بنظرم با دو تا دکتر خوب مشورت کن بعد تصمیم بگیر
Pablo Neruda
پست اسپم زمین گرده و کوه ب کوه نمیرسع ادم ب ادم میرسه اونایی ک مدنظر این جمله ن خودشون متوجه میشن البته دیگه اینجا روی پست گذاشتن براشون نمونده افرادی مثل با... بی...
Pablo Neruda
مرسی امیلی جان،اگر ١٠٠ تومان باشه که خوبه مامانم فکر میکردن نیاز به وکیل داره این کارا،اینقدر که دماغم کوتاه شده قضروف باقی مونده دماغ خودم رو پشت لبم احساس میکنم ،چی فکر کردن این دکترا که دماغا رو اینقدر کوتاه میکنن
تا جایی ک من میدونم میشع دوجا مراجعه کرد نظام پزشکی (ک توصیه نمیکنم و بیشتر ی تشکل صنفین تا مرجع دادرسی) دو دادسرای رسیدگی ب جراىم پزشکی ک باز بهتره
Pablo Neruda
NINAنه آنلاین نمیشه شکایت کرد باید به دادسرای ویژه جرایم پزشکی تو خیابون مطهری مراجعه کنین. خودشون عریضه نویس دارن متن شکایت رو تنظیم میکنه بعد باید ببریش کلانتری نزدیک کلینیکی که عمل کردی اونا ثبتش میکنن و معرفی میدن برا کمیسیون . بعد میری کمیسیون تشکیل پرونده میدی و بهت نوبت رسیدگی میدن که معمولا دو سه ماه طول میکشه
امیلیا جان شما ترمیمی هستی خانم نینا ی کار دیگه هم ک شاید جواب بده اینکه گفتم بری پیش چندتا دکتر خوب و صاحبنظر ببینی نظرشون چیه هم برای خودت و هم اینکه بری دکترت بگی اقای ایکس و ایگرگ ک همه قبولشون دارن میگن دماغ من ایراد داره و شما باید یا هزینه منو بهم برگردونی یا هزینه ترمیمو بدی فرایند شکایت خیلی زمانبره حتی تا جایی ک من شنیدم دکتر میتونه بعد این همه دوندگی اون دیه دادگاه رو یکجا نده و خورد خورد بده
Pablo Neruda
Ninaجان نادر مطلبی زاده بود اسم دکتره.براشون انگشت درست کرده بود بچه میتونست مداد دستش بگیره. واقعا خاکزاد ترمیم قبول مپیکنه؟3ت داده به خاکزاد چه بینی تحویل گرفته من 4500.من بینی دختررو دیدم رو صورتش گفتم چطوری 30ستل با این بینی زندگی کردی اندازه کف دست بود.فکر میکردم الکیه گریم شده خمیر زدن به بینیش.