2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
در ضمن ی خوبی دیگه هم داره ک مثلا اگه دوتا دکتر تایید کنن ک بینی شما خراب شده یا مشکل داره مادر و خواهزتون ب عمل و ترمیمت راغب تر میشن مثلا خود من میخواستم عمل منم خانواده ام راضی نبودن و میگفتن خوبه دوتا دکتر رفتیم همه توافق نظر داشتن ک خوب نیست و بهتره عمل بشه
You can cut all the flowers but you cannot keep spring from coming
Pablo Neruda

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیلیا جان با کی بردی و ترمیم هم کردی یا نه نینا جان با این اوضاع بنظرم شکایت کن من خیلی دماغ بیخود می بینم ک عمشون راضی ذارن زندگی شونو میکنن در مقابل خیلی دماغا دماغای شما خوبه من مشکل خاصی ندارم یکم هنوز بزرگه از نظز خودم البته دماغ من بشدت پرکار بود یزدان گفت اصلا ب پره هات نباید دست زد سجادیان خیلی بی انگیزه باهام صحبت کرد من و نینا و دینا با هم عمل کردیم تقریبا دوسال پیش
Pablo Neruda
شاید صددرصد راضی نباشم اما هنوز ک هنوزه وقتی ب این فکر میکنم ک با کی میرفتم اگه با دکتر خودم نمیرفتم شاید یکی دوتا اسم بیشتر ب ذهنم نمیرسه تازه از کجا معلوم اونا رو هم صد در صد راضی بودم
Pablo Neruda