2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
منم همینجور ولی افسوس گذشته را خوردن چیزی رو درست نمیکنه انشا الله هممون یه دکتر خوب برای ترمیم پیدا کنیم و به نتیجه ای که میخوایم برسیم،واقعا که از بس این کلاه بردارا دارن پول در میارن از هر کس که داره پزشکی میخونه بپرسی میخوای آخرش چه پزشکی بشی میگه جراح پلاستیک و اشتباه از خودمونم هست تو دانشگاه که میرم هر کس رو میبینم حتی اونایی که دماغاشون واقعا عالیه میخوان دماغشونو عمل کنن نمیدونم این چه چیزی بود که انداختن تو سر همه ی ماها و تا نکردیمم فکر میکنیم میمیریم اگر نکنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب من کسی نگفت خوب شده کسی هم نگفت بد شده فقط ارایشگرم گفت زیادم تغییر نکردی بخاطر اینکه میگم از روبرو واقعا تغییرم زیاد نبوده ولی از نیمرخ چرا دکتر خودم میگه پوستت کلفته و اینا و من کاری ک باید میکردم رو انجام دادم مشکل دیگمم اینکه عملهای خواننده ها و هنرپیشه های خارجی رو ک می بینم همه شون خیلی طبیعی اصلا سوراخا معلوم نیست مثلا درخالیکه دماغ من از روبرو یکم سوراخا معلومه و از نظر دکترای زیبایی شناسی! اینجا اینطوری قشنگه
You can cut all the flowers but you cannot keep spring from coming
Pablo Neruda
مینوشی عزیز تو رابخدا هرگز هرگز به فکر ترمیم نباش تو رابخدا قانع و شاکر باش کاشکی منم میدونستم ترمیم کار ریسکی هست و از عمل اول دشوارتر من ساده فکر میکردم ترمیم کار هر دکتری میتونه باشه
دوستان مامانم میگن میخوای بریم بیش یه دکتر دیگه دماغتو یه شکل دیگه کنه فکر کنم میخوان جلو شکایت منو بگیرن یا اینکه واقعا دیشب با حرفایی که زدم فهمیدن حق با منه برام دعا کنید که بتونم راضیش کنم و خواهر نخالم باز دخالت نکنه
Shima jon می فهمم چی میگی حرفت درسته منم همش با خودم میگم زیبایی واقعا ب دماغ نیست (بجز دماغ های خیلی بزرگ و عقابی و زشت کننده کل صورت نیاید سراغ عمل رفت) دکتز من سامی بود خانم سارا اگر اومدی هزینه ژل برزنجی رو میگی من برای خط خنده میخوام
You can cut all the flowers but you cannot keep spring from coming
Pablo Neruda
مرسی بانو منیر جان حق با شماست ولی آخه من اصلا نمیدونم با کی میخوام ترمیم کنم و آیا به نتیجه میرسم یا نه فعلا بشون گفتم میخوام صبر کنم ولی اینکه اومدن اینو گفتن بیشتر بخاطر همون رودربایستی باید باشه وحق دارن ولی خوب منم بچشونم
بچه ها جون نمیشه یک جوری فهمید دکتر ترمیمی این هنر پیشه ها که دارن راه به راه ترمیم میکنن رو فهمید کیه دیروز شبنم معززی رو توی سریال نشون میداد قبلا دماغش نوکش خراب بود ولی ترمیم کرده نوک بینی گرد وخیلی خوب یا همین بهنوش بختیاری ، سپند امیر سلیمانی هم که خیلی خوب شده