2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849483 بازدید | 9732 پست
سلام مینوشی جون تو خوبی؟؟؟ به گفته خودش قیافه من به بینی عروسکی میخورهههههههه نمیدونم چه حقی کسی داره تصمیم بگیره راجب بینی کسی عمل پرکردن تیغه یه عمل سنگیه مینوشی من واقعا نمیتونم تحمل کنم ولی واقعا ازش ناراضیم به منم همه میگن اصلا فرق نکردی با قبلت فقط اون موقع دماغ طبیعی خودت رو صورتت بود الان یه دماغ عملی قوس دار که کوچیکم نیست
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
دینا جون خیلی از دکترا همینن به این فکر نمیکنن که ما میخوایم یه عمر با این دماغ زندگی کنیم فکر اینن یه خلاقیتی سر عمل به خرج بدن مثلا دماغو کوتاه کنن و سرشو بکشن بالا و زشتش کنن و.... این همون واحدای زیباییه که برای جراح زیبایی شدن پاس کردن،ولی انشا الله یه دکتر خوب پیدا میکنی که باهاش ترمیم کنی و راضی بشی ،انتظارشونم اینه که نریم شکایت کنیم و بریم دستشون رو ببوسیم و ازشون تشکر کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانو جان یک سوال . امروز تماس گرفتم مطب منافی از منشی پرسیدم چرا بینیم بزرگ نشد گفت بهش زمان بده مگه هر چی زمان بگذره بینی بزرگتر میشه!؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
نینا جان دارم از دست این بینی دیوونه میشم . یک روز اصلا خود بینی قبل ترمیم با همون نوک بینی چهار گوش و شیب و کوچیک . یه روز باریک مثل لوله خودکار که فقط قوسش پر شده . پسرم میگه فقط قوسش پر شده البته نظر خودمم همینه فقط قوس پر کرده البته یه قوز کوچولو فعلا دارم . تیغه سمت چپ بینیم فرورفته بود که باید پر میکرد اینکار نکرد .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس جان ناراحت نباش فعلا سرتو گرم کن به چیزای دیگه و صبر کن تا این ماههایی که هنوز فرم دماغت معلوم نیست رو بگذرونی و به فکر ترمیم نباش اگر تا یک سال درست نشد بعد یه تصمیم درست بگیر اما میگن کمتر از یک سال اصلا سمت ترمیم نرید،میدونم خیلی سخته به خدا منم شرایطم مثل خودته اما مطمین بااش یه راهی براش پیدا میشه،نگران نباش و به خودت استرس وارد نکن خودت رو مشغول کن
Dina jon والا نمیدونم چی بگم ولی تو چهارچوب بینیت سالمه هنوز و مشکل خرابکاری اصلا نداری فقط فرم بینت رو راضی نیستی و نسبت ب خیلی ها تو همین تاپیک دماغ بد محسوب نمیشی ی سر برو منافی حالا ببین چی میگه از نیناسل خبر نداری با هم میرفتیم مطب گردی چ زود گذشت
You can cut all the flowers but you cannot keep spring from coming
Pablo Neruda
هستس عزیز تا جایی ک من دیدم و شنیدم دماغ بزرگ نمیشه ب مرور زمان ن کوچیک ب حرف منشی اعتماد نکن ی چیزی میگن مریض رو از سرشون باز کنن
You can cut all the flowers but you cannot keep spring from coming
Pablo Neruda
مینوشی جان من پیوند غضروف داشتم بازم به مرور زمان بینیم بزرگ نمیشه . پس من چی کار کنم پس این منافی برای چی دنده ام شکافت
هستس جان به نظر من برو از خود دکتر بپرس که چرا بزرگ نشده ؟؟ یا ازش بپرس دقیقا چه کاری روی دماغت انجام داده ؟ ازش بخواه بت بگه چه کارایی کرده و بعد دلیلش رو بپرس که چرا بزرگ نشده