2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849488 بازدید | 9732 پست
من تهران زندگی نمیکنم . روز دوشنبه به خاطر رفتن به مطب دکتر رفتم تهران ولی ویزیت نشدم تا رسیدم باهام تماس گرفتن مادرم حالش بد مجبور شدم برگردم . خالا امروز تماس گرفتم برای ۱۹بهم وقت داد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان من دوباره اومدم تاپیک چون کلی سوال ازتون دارم ممنون میشم جواب بدید اول اینکه من بعد دوماه هنوز رو قسمت قوز بینیم که تراشیده شده یکم کبوده و زده بیرون به نظرتون کبودیش طبیعیه؟ بعد دوماه نباید میرفته؟ اگه نره باید برم پیش دکتر پوست؟ من رو دماغم خیلی چرک داره این چرکارو چه جوری از رو دماغم پاک کنم؟ بانو منیر جان شما که جواب همه رو میدی اگه میدونید جواب سوال منم بدید
وای خیلی بهم ریخته ام بینی ام هر روز بیشتر شبیه قبلش میشه اصلا انگار دکتر هیچکاری نکرد . من با امید ترمیم اون یکسال تحمل کردم حالا چیکار کنم ایکاش میمردم این اتفاق نمی افتاد .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
امروز به همکارم گفتم بینیم اصلا تغییر نکرد گفت یه هوایی تغییرکرد . فکرش بکنید به خاطر یه هوایی حدود 12 میلیون هزینه کردم به خاطر یه هوایی .
الان داری فکر میکنی که منافی که نتونست حتما کس دیگه ای هم نمیتونه ولی اینجوری نیست مثل اینه که ماشینتو ببری پیش یکی اون نتونه درست کنه ماشینتو ولی حتما یه نفر هست که بتونه پس خودت رو اذیت نکن عزیزم
هستس جان به نظر من برو به منافی بگو که هیچ تغییری نکردی و بگو پس برای چی من ١٢ تومان هزینه کردم تا هزینه رو بهت برگردونه ١٢ تومان کم نیست که آدم برای هیچی داده باشه امیدت به خدا باشه انشا الله درست میشه اما زود تصمیم نگیر همچنین نا امید نشو عزیزم چون بدون راه نیست دیر و زود داره ولی با صبر درست میشه
سلام دخترای گل تاپیک ترمیم بینی امیدوارم همه مشکلات بینی هاتون حل شه وهرکسی به نتیجه دلخواهش برسه الهییی امین بچه هاجون من اواخر اردیبهشت واسه ترمیم میخوام بیام تهران چون کسیو ندارم مامانم هم مریض هست به نظر شما میتونم همراه نیارم واسه روز عمل من قوی هستم ومطمئنم از پس کارای خودم برمیام مثل لباس پوشیدن ووسیله جمع کردن وتسویه حساب ازاین بابت از خودم مطمئنم ویه بار تجربه تقریبن مشابه ای داشتم البته از دکترم سوال میکنم ولی گفتم از شماهم بپرسم کسی همچین تجربه ای داره یا شنیده کسی بدون همراه رفته باشه بیمارستان از نظر قوانین بیمارستان منظورمه شدنی هست؟