2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
بانو منیر جان آخه وقتی میبینم روحیه من برای خانوادم اصلا مهم نیست نمیتونم ساکت بشینم و فقط نگاه کنم چند ماه پیش که درباره ترمیم با مامانم حرف زدم اصلا راضی نشدن و گفتن ترجیح میدم بمیری که اینقدر این موضوع برات مهمه حالا شاید تو عصبانیت اینو گفتن ولی به هرحال حس من اینه که اصلا براشون مهم نیستم و آبروشون برام مهم نیست چون من درجه اول بچشونم و اون دکتر کسی نیست که بخوان اونو به من ترجیح بدن و اگر میدن من خیلی برای خودم متاسفم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بانو منیر جان آخه بابای من از همون اول خیلی مخالف بودند با عمل دماغم میترسم اگه بفهمن من اینجوری شدم مامانم رو مقصر بدونن،چون قبل عمل به مامانم گفتن تو داری همراهیش میکنی اگر روحیش خراب شد من از چشم تو میبینم و میترسم شر بشه توی خونه
خیلی منطقی برخورد میکنن و خیلی بهتر از مامانم چون یادمه قبل عمل گفتن نگار عمل کردن آسونه اما بعد اگه بخوای همین بشی که بودی هزار تا دردسر داره امامن کور بودم واصلا توجه نکردم
خاکزاد که تهرانم مطب داره؟؟؟؟پیره؟یه دختری تو استخر با بینی به اندازه فلفل دلمه ای و بادمجون عمل کرده پیشش 3هفته شد اومد استخر چسبو برداشت من دهنم باز مونده بود هیچ دکتری قبول نکرده بود اون بینیو عمل کنه بسکه گوشتی و بزرگگگگگ بود.اما با وجود مدت کم بینیش خوب بود.خواهرم میگفت تو که بینیت استخونیو یک دهم بینی اون بود چرا اینجوری شدی.3ت هم بیشتر نداده
چند روز پیش شبکه 2پزشکیو اورد که اندازه قد و دستو حتی بچه هایی که انگشتاشون تو چرخ گوشت رفته بودو ترمینو بازسازی کرده بود .ایشالله برای بینی هم این امکانا فراهم بشه
faren جان اره پیر اما تهران مطب داره یا نه نمیدونم . خاکزاد همدوره امیری زاد و همکلاسی امیری زاد بود من وقتی با امیری زاد ویزیت شدم و فهمید از بابلم گفت چرا پیش خاکزاد نمیری ؟ خاکزاد ترمیم قبول نمیکنه . عمل اول هم بینی هایی که فکر میکنه کم ایراد و رو صورت طرف قشنگه ، عمل نمیکنه .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
بانو جان خوشحالم برات که مشکلی نبود . انشالله همیشه سالم و تندرست باشی
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
آرزو اگر میتونی از بینیت عکس بزار خود سامی قبول نمیکنه ترمیم کنی پیشش؟؟؟ منم خودم اصلا از بینیم راضی نیستم ولی انقدر سر عمل اذیت شدم که واقعا کشش استرس های بعد عمل رو که قراره چه جوری بشه رو ندارم منم شاید یه سر به منافی بزنم
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
سلام دینا جون خوبی چ خبر بعد عمل ب سامی نگفتی ناراضی هستی ببین بهش بگو ذرستش کنه من ک بعد عمل ندیدمت اما هنوزم ب این فکر میکنم ک چرا دماغ تو رو اینقد شیب داد
You can cut all the flowers but you cannot keep spring from coming
Pablo Neruda