2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849479 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الیس جان دکتر خاکزاد پزشک حاذقی هست و مدل بینی هایی که ازش دیدم همه طبیعی و حدالامکان سعی میکنه کسی که نیاز به عمل نداره از عمل منصرف کنه و اما دکتر بازیاری همه رو میفرست اتاق عمل , شما برای هر مشکلی حالا سینوزید و هر چیز دیگه ای بری پیشش میگه چاره کار فقط عمل ! مردک اصلا سلیقه نداره و فکر کنم ایشون سلیقه رو با ص مینویسه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس جان ناراحت نباش این جراح های زیبایی همشون ما رو شبیه پول میبینن با روح و زندگی مردم بازی میکنن تا فقط پول بگیرن من از بس ناراحتم بعضی وقتا قلبم شدیدا درد میگیره مخصوصا وقتی میبینم یه دکتر واقعا بم ظلم کرده و هیچی به اسم زیبایی بهم نداده
سارا جان من به این جمله که عمل بینی شانسی هست اعتقاد پیدا کردم . به خاطر اینکه با توجه به شنیده ها در مورد پردیس جان ، من در ترمیم بدشانسی اوردم . من بینی قبل ترمیم پردیس ندیدم ولی از کسانی که ایشون دیدن ،شنیدم بینی قبل ترمیمش از بینی قبل نرمیم من به مراتب بدتر بود . پس با قطعیت نمیشه گفت نتیجه ترمیم به بینی قبل ترمیم بستگی داره و به تبحر دکتر بستگی نداره . باید بپذیریم که هر دکتری حالا چه منافی باشه و چه بشارتی و یا هر دکتر دیگه هم کار خراب داره و هم کار خوب . ببخشید منافی که استغفرلله خدا نیست اونم یک پزشک مثل بقیه پزشکان. خواهشا تو تاپیک از هیچ دکتری بت نسازین . اینجا فضایی هست برای بحث ازاد و اظهار نظر در مورد کار پزشکان
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
بانو جان بینی من باید بزرگ میشد ولی متاسفانه نشد . من بینی بعد از ترمیم پردیس دیدم خیلی خوب بود گاهی میگم شاید صورتم دید ریز خیلی بزرگ نکرد ولی صورت پردیس هم صورت ریزی هست نمیدونم . راستش دیروز تهران امدم ولی اتفاقی افتاد که مجبور شدم قبل رفتن پیش دکتر برگردم شهرم و موفق به ویزیت نشدم .
من 15 ام یا 16 ام میخوام بیام تهران و برم مطب منافی. آیا کسی هست بیاد با هم بریم. من میخوام طولانی بشینم و با مریضهای دیگه مفصل حرف بزنم و تحقیق و اینا .. نیازمند به یک عدد پا هستم
باهاشون حرف زدم همراهیم نمیکنن ولی نمیخواستم موافقت کنن فقط خواستم بهشون اطلاع بدم و طبق معمول داد و بی داد کردن فقط نمیدونم چقدر باید برای شکایت هزینه کنم؟؟؟