2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849527 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الیس جان دکتر خاکزاد پزشک حاذقی هست و مدل بینی هایی که ازش دیدم همه طبیعی و حدالامکان سعی میکنه کسی که نیاز به عمل نداره از عمل منصرف کنه و اما دکتر بازیاری همه رو میفرست اتاق عمل , شما برای هر مشکلی حالا سینوزید و هر چیز دیگه ای بری پیشش میگه چاره کار فقط عمل ! مردک اصلا سلیقه نداره و فکر کنم ایشون سلیقه رو با ص مینویسه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس جان ناراحت نباش این جراح های زیبایی همشون ما رو شبیه پول میبینن با روح و زندگی مردم بازی میکنن تا فقط پول بگیرن من از بس ناراحتم بعضی وقتا قلبم شدیدا درد میگیره مخصوصا وقتی میبینم یه دکتر واقعا بم ظلم کرده و هیچی به اسم زیبایی بهم نداده
سارا جان من به این جمله که عمل بینی شانسی هست اعتقاد پیدا کردم . به خاطر اینکه با توجه به شنیده ها در مورد پردیس جان ، من در ترمیم بدشانسی اوردم . من بینی قبل ترمیم پردیس ندیدم ولی از کسانی که ایشون دیدن ،شنیدم بینی قبل ترمیمش از بینی قبل نرمیم من به مراتب بدتر بود . پس با قطعیت نمیشه گفت نتیجه ترمیم به بینی قبل ترمیم بستگی داره و به تبحر دکتر بستگی نداره . باید بپذیریم که هر دکتری حالا چه منافی باشه و چه بشارتی و یا هر دکتر دیگه هم کار خراب داره و هم کار خوب . ببخشید منافی که استغفرلله خدا نیست اونم یک پزشک مثل بقیه پزشکان. خواهشا تو تاپیک از هیچ دکتری بت نسازین . اینجا فضایی هست برای بحث ازاد و اظهار نظر در مورد کار پزشکان
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
بانو جان بینی من باید بزرگ میشد ولی متاسفانه نشد . من بینی بعد از ترمیم پردیس دیدم خیلی خوب بود گاهی میگم شاید صورتم دید ریز خیلی بزرگ نکرد ولی صورت پردیس هم صورت ریزی هست نمیدونم . راستش دیروز تهران امدم ولی اتفاقی افتاد که مجبور شدم قبل رفتن پیش دکتر برگردم شهرم و موفق به ویزیت نشدم .
من 15 ام یا 16 ام میخوام بیام تهران و برم مطب منافی. آیا کسی هست بیاد با هم بریم. من میخوام طولانی بشینم و با مریضهای دیگه مفصل حرف بزنم و تحقیق و اینا .. نیازمند به یک عدد پا هستم
باهاشون حرف زدم همراهیم نمیکنن ولی نمیخواستم موافقت کنن فقط خواستم بهشون اطلاع بدم و طبق معمول داد و بی داد کردن فقط نمیدونم چقدر باید برای شکایت هزینه کنم؟؟؟