2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849478 بازدید | 9732 پست
مرسی زیتون جان آخه من دیگه اینقدر از دکترم تنفر دارم که اصلا نمیتونم باش رو در رو بشم همینجور دیگه بش اعتماد ندارم که بخوام برای حل مشکلاتم برم پیشش ولی میتونم برم که بفهمه من ناراضی ام و حداقل وقتی شکایت میکنم ازش نگه چرا ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان ایران هم عملی به اسم بازسازی دماغ هست؟؟؟؟ من یه دکتر پیدا کردم که دماغ های داغونی رو درست کرده بودن مثلا مورد های تصادفی کارشون واقعا به نظرم عالی بود اما حیف که ایران نبودن
بینی من کوتاه شده و انقدر کلیپسی کرده بینی فرو رفته تو میخندم پره هام افقی میشه... دکتر خاص احمدی .یحیوی پدر.محبی اینا همه طبیعی کار بودن البته برای عمل اول.ترمیم خیلی فرق میکنه.
فارن جان ولی به نظرم خیلی کار دکتر عالی بوده که تونسته این کار رو انجام بده تقریبا همشون از این رو به اون رو شده بوده بودن من خیلی نا امیدم ولی اینا رو که میبینم امیدوار میشم فکر میکنم برای من یا هستس جان یا کسانی که فرم اولیه دماغشون رو میخوان چنین دکتری خیلی مناسبه ولی متاسفانه ایران نیست ولی خوب خیلی ها مثل من حاضرن زندگیشونو بدن تا دماغ قبلیشونو داشته باشن
منم بینیم نیاز به عمل داره میخوام برم پیش دکتر خاکزاد .بابلم و فوق العاده طبیعی عمل میکنه. دکتر هرمز بازیاری فامیلمونه و من دماغ خودمو کاملا ترجبح میدم به دماغایی که زیر دستش عمل شده.!!! اصلا مهم نیست واسش که دماغ به صورت کسی میاد یا نه فقط همه رو یه شکل عمل میکنه تازه مدلشم قشنگ نیست زیاد یعنی کاملااااا شانسکیه عملش
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏