2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849474 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان یک توصیه دوستانه از طرف من سعی کنید ارتباطتون با بچه های تاپیک در حد همین تاپیک باشه به وایبر و ارتباطات نزدیکتر کشیده نشه به این خاطر که ممکنه یکی نظر خودش به شما القاء کنه . چون کسی که یک بار بینیش خراب شد و یک عمل ناموفق داشت در تصمیم گیری برای بار دوم یک مقدارمردد و دوست داره یک نفر در تصمیم گیری کمکش کنه خدای نکرده اگه اون یک نفر بخواد شما مورد آزمون و خطاش باشین چی!؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
نینا جان حق به من دادن ولی خوب دکترم به رای صادره اعتراض کرد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
نینا جان بابت دریافت دیه اول باید دادگاه تجدید نظر رای قطعی اعلام کنه تا من بقیه کار انجام بدم
هستس جان میشه از مشاوره و چیزایی که دکتر منافی بهت از ترمیم بینی گفته بودن بگی ؟؟ من خیلی میترسم که ترمیم کنم و به نتیجه نرسم،بعد از ترمیم به نظرت آیا امکان این هست که یه دکتر واقعا بتونه ذماغی رو به شکل اولش در بیاره؟؟ممنون میشم جواب بدی عزیزم
دوستان توروخدا یه نفر منو راهنمایی کنه.امروز یه قسمت از دماغم نزدیک نوکش رفته تو دلیلش چی میتونه باشه ؟؟الان که تو حمام بودم متوجه شدم توروخدا راهنماییم کنید ضربه ای هم ندیده
نینا هرمشکلی که برات پیش میادبرو دکتر .دکتر را گیجش کن .اون باید مشکل تو رابرطرف کنه . دوستان برای شکایت از دکترهای خرابکار از هیچ شکایتی صرف نظر نکنید [smiley]s/sm_61.gif[/smiley هستش از شکایتت نگذر .برو پیش دکتر بگو من میخوام شکایت کنم از شما یا پول عمل منو میدید یا هرچی دیدید از چشم خودتون دیدید دکتر سرکارات > اگه برید مطبش یک دک و پزی راه انداخته که بیا وببین و فقط به خاطر همسر شیلا خداداد بودنش اسم در کرده ...وقتی من رفتم مطبش یه دختره با مامانش امده بود و از عمل راضی نبودن به خاطر همین من دل چرکین شدم .
هستش جان پردیس جان هم همین اواخر با دکتر منافی ترمیم کردن. من عکساشونو دیدم. راضی بود به نظر من هم خوب شده بود. هم قوسشونو کامل دکتر پر کرده بود هم تمام رخش خوب شده بود. واقعیت اینه که ما تو عمل اولمون بینیهامون از دسته بندی بینی ها خارج شده حتی بینیهامون مشکلاتش هم با هم فرق میکنه. مثلا یه بینی پره ها باز نشده و میشه روش بهتر عمل کرد ولی یه بینی پره ها باز شده و مثلا دکتر باید پیوند پوست انجام بده. کلا منظورم اینه که موفقیت و عدم موفقیت یه عمل ترمیمی تنها به تبحر پزشک مربوط نمیشه به بستر بینی که قبلا عمل شده هم مربوطه. امیدوارم فردا که گفتید قراره برید پیش آقای دکتر منافی باهاشون صحبت کنید و به نتیجه ای که میخواد برسید.