2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست
آرزو شما عمل اول بودید با سامی ؟؟؟؟؟؟؟ این رو قبول دارم که میگید بینیتون از وسط دو شیب پیدا میکنه برای منم اینجوری شده
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من همه تون را درک می کنم من هم دو بار با یه دکتری عمل کردم و گندی نمونده بود که نزنه و اینکه بینی ام کامل از هم نپاشیده بود به این دلیل بود که ایشون بسته عمل می کنه و دستش برای خرابکاری بیشتر باز نبود
صدف جون عجله نکن منم مثل شما دلم با منافی بود ولی الان نمیتونم اعتماد کنم به هیچ دکتریصبر داشته باش و بیشتر تحقیق کن عزیزم زیتون جان من باورم نمیشه یه دکتر توی ایران بتونه دماغ من رو به شکل اولش برگردونه من برای عمل اولم واقعا با عجله تصمیم گرفتم مامانم چون نمیخواستن من عمل کنم هرچی بهشون میگفتم تا من خونه نیستن شما نوبت بگیرید شد کم کم مرداد و من میخواستم واسه دانشگاه ورمم کم باشه و اینشد که وقتی دیدم نوبت داده گفتم خوب مال خواهرم که خوب شد مطمینا مال منم خوب میشه
سارا جون آخه همه ما به امید بهتر شدن رفتیم زیر تیغ جراحی نه اینکه زندگیمون بخواد به غم و غصه و دنبال دکتر برای ترمیم گشتن بگذره به هرحال این عملای ناموفق تاثیر بدش رو توی روحیه آدم میزاره
دوستان من میگم بیایید یه روز بریم دم دادگستری و به بی قانون بودن این عملایی که هرروز داره تعدادش بیشتر میشه اعتراض کنیم دماغ خیلی از ماها عیبی نداشت ولی بخاطر یه دکتر پولدوست دروغگو تمام زندگیمون تحت تاثیر قرار گرفته این دکترا نه مشاوره درست میدن قبل از عمل نه هیچی فقط دارن دماغای بی عیب رو به دماغای عیب داری تبدیل میکنن که هر کس مارو میبینه میگه تو که دماغت خوب بود چرا عمل کردی به خدا نصف بیشتر درامد همین کلاه بردار ها از طریق عمل های بی دلیلیه که انجام میدن به خدا من بعد از عملم یه روز نتونستم خوش باشم و آخه کی به این آدمای دروغگو میگه دکتر ؟؟؟ به بیماری که بیمار نیست داروی الکی نمیدن که تازه معدشم واقعا خراب بشه و بیمار واقعی بشه اینا به خدا دکتر نیستن اینا فقط فکر پولشونن
اگر یه مشاور کنار دست این آدمای بی وجدان بشینه و تایید کنه عمل رو این دکترا اینقدر دماغای بی عیب رو خراب نمیکنن و الکی بگن خوب میشه او عالی میشه و خیلی از مشاور ها هم کار پیدا میکنن به خدا ما گناهی نداشتیم تقصیر از دکتریه که داروی اشتباه به مریض میده اگر من دلم درد میکنه و برم دندون پزشکی اون دندون پزشک دندون من رو نمیکنه و بگه ذلت خوب میشه اسم این آدم رو به خدا دکتر نمیزارن تروخدا بیاین یه کاری کنیم حالا از ما گذشت بقبه هم گناهی نکردن که بخوان قربانی این عمل بی دلیل بشن
بانو جان از منافی شکایت نکردم . من از دکتر اولم شکایت کردم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
ممنونم سارا جان . سارا عزیز من با منافی ترمیم کردم و در حال حاضر اصلا راضی نیستم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .