2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستای گلم، مشکل ما اینه که چسبیدیم به چند تا دکتر، از ماست که بر ماست،،،،،، من قبلا هم گفتم چند روز پیش یه دختر ها بینی اش 20 شده بود پرسیدم گفت با دکتر امین امالی عمل کرده، یه دکتر جوان، تقصیر خودمونه که این دکتر ها را زیادی بزرگشون کردیم، از آن روز ماندم تو کف دماغ دختره
دوستای خوبم نظرتونو همه بهم بگین برام خیلی مهمه! با توجه به اینکه به هیچ دکتری نمیشه 100% اعتماد کرد من تصمیم گرفتم با دکتر منافی عمل کنم چون تو عکس های سایتش دیدم یه نفر بینیش خیلی شبیه من بود و دکتر براش خیلی بهترش کرده بود البته بازم 100% خوشگل نبود اما خوب مشکلش حل شده بود من خیلی وقت مطب گردی ندارم ولی میدونم به دکترهایی که اینجا حرف شده حتی اگه وزی که میرم مطب باز هم نمونه خوب و قشنگ ببینم نمی تونم اعتماد کنم هر کدومشون به یه دلیلی. مثلا بشارتی به خاطر اخلاقش و چیزایی که شنیدم ...بعضی ها هم عکس هایی که دیدم خوشم نیومد حالا با این شرایط نظرتون چیه ؟
آرزو، هستش، شیما.،،،، شماها چرا این طور ی میکنید، چرا نا امید شدید، فقط یه مقدار صبر می خواهد،،،،شما ها فقط خسته اید، خسته. این بازیگرا به خدا بینی هاشون هزار جور عیب داره، فقط باگریم درستش می کنند، مثلا همین شیلا خداداد ونیوشا ضیغمی، که پیش شوهر شیلا یعنی دکتر سرکارات عمل کردن که منم میخواستم با اون عمل کنم، آگه دقت کنید خیلی بینی زشتی دارن، واقعا گند زده، ولی نیوشا خودش خوشگله عیب دماغش پوشیده شده،، وبقیه را با گریم درست میکنه، خدا را شکر کنید کر وکور نیستم، وگرنه که اینها همه حل شدنیه، نگران نباشید آنقدر علم پیشرفت کرده که دکتر حاذق گیر میاد، فقط صبر کنید مگه شماها چند سالتونه،،،،،، به خدا توکل کنید
آرزو جان من از دکترم شکایت کردم . اول میری نظام پزشکی انجا یه شماره حساب بهت میدن 1 مبلغی به حساب نظام پزشکی واریز میکنی . اونا بهت نامه میدن و به 2 دکتر یا 3 تا معرفی میکنن . نظر پزشک رو تحویل نظام پزشکی میدی . اونا جلسه 7 نفره تشکیل میدن که شما هم در اون جلسه حضور داری . عکس قبل عملت که تو پرونده ات هست از پزشکت میگیرن و با بینی بعد از عمل مقایسه میکنن . تقریبا بعد از 1 ماه رای اعلام میکنن . اگه دکترت به رای صادره اعتراض نکنه شما به دادگستری معرفی میشی و بقیه مراحل
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .