قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
هیچ کدوم از ایرادا رو قبول نمیکنه .. به من تو چشام نگاه میکنه میگه نه بینیت کج نیس .. نه دو تا شیب نداری.. همه عالم و آدم دارن بهم میگن بد شده .. اونوقت خودش قبول نمیکنه
آرزو جان دقبقا دکتر منم همینجوره از نیمرخ دماغم رو هی میبینه میگه خیلی خوب شده و کجیش هم درست میشه و ااین چیزی نیست عکس من کیفیتش خوب نیست ولی توی عکس هم کاملا مشخصه که کجه و دکترم فقط میگه نه خیلی خوب شده
آرزو جان توی گوگل سرچ کن فکر کنم باشه مراحلش عزیزم ،جالب اینجاس که مامان من میبینه دماغم کجه و انکار میکنه که دوباره عمل نکنم نمیدونم شاید اگر زیر عمل هم میمردم میگفتن تقصیر دکتر نیست و خوب شده
مرسی آرزو جان ولی همین که عمل کردم و دماغم کج شده همه میگن وای این عمل کرده وتازه این شکلی شده در صورتی که دماغ خود من از این دماغ زشتی که دکتر برام درست کرده بهتر بود اگه یکمم زشت بود لا اقل کج نبود بعضی از دکترا مثل دکتر من فقط بلدن هرکس میاد تو مطب رو عمل کنن دکتر من حتی دماغ منو بعد از عمل درست معاینه نکرد در حد ١ دقیقه تو متبش بودم هربار رفتم درصورتی که پیش دکتر جعفر پور که رفتم قشنگ برام توضیح داد که چرا کج شده دماغم و من ١٠ دقیقه تو متبش بودم و میگفت هر سوالی داری بپرس درسته تو لیست جراحان پلاستیک و ترمیم نیست ولی بیشتر دکتر خودم روم وقت گذاشت
ارزو جان بعد از شکایت چندتا دکتر از طرف دادگستری معرفی میشن و باید بری پیششون ویزیت شی و اگه اونا رای بدن ک ب بینیت لطمه و صدمه وارد کرده دکتر باید بهت دیه بده و دیه زیبایی هم بالا هست
4- در مقررات موضوعه فعلی از نظر کیفری، قصور پزشکی منتهی به فوت بیمار، مصداق قتل غیرعمدی است که مستلزم پرداخت دیه و تحمل حبس تعزیری از یک تا سه سال است (ماده 616 قانون تعزیرات) اما صدمات بدنی غیرعمدی ناشی از قصور پزشکی هرچند منتهی به نقص یا قطع عضو شود، قابل تعزیر نیست و تنها موجب پرداخت دیه است که غالبا در قالب بیمه پرداخت می شود. بنابراین عملادر اینگونه موارد شایع، پزشک خطاکار بلامجازات است. از آنجا که نظام پزشکی نیز کارایی لازم و ابزارهای تنبیهی متناسب را ندارد، استمرار این فرآیند موجب تجری پزشکان خطاکار و لطمه به شوون قاطبه جامعه پزشکی صادق و زحمتکش می شود. بنابراین بازنگری در مجازات جرایم پزشکی از ضرورت های اصلاحات کیفری است اما آنچه مبرهن است عمل پزشک در تبلیغات گمراه کننده با اتخاذ عناوین مجعول در صورت فریب بیمار و اخذ وجوه معالجه از وی، مصداق کلاهبرداری است و چنانچه به لحاظ خطا یا عدم رعایت موازین علمی، فنی و پزشکی، موجب صدمه بیمار شود، از این حیث نیز ضامن است. *وکیل دادگستری
Nina جان مبلغ رو نمیدونم ولی خب میگن دیه زیبایی زیاده.و اینکه پزشکا بیمه دارن و بیمه دیه رو پرداخت میکنه.برای اون پزشک مشکلی ایجاد نمیشه فقط ی پولی ب بیمار میدن