2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849472 بازدید | 9732 پست
شیما جان من از ترمیم راضی نیستم . منم مثل شما ادم شاد و سرزنده ای بودم ولی بعد از عمل بینیم بخصوص بعد از ترمیم دیگه اون ادم سابق نیستم . کاریش نمیشه کرد اتفاقی که افتاد ابی که ریخته شد نمیشه جمع کرد پس سعی کن به چیزای خوبی که داری فکر کنی
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی به این فک میکنم که اونهمه استرس و بدبختی واسه تامپون و بخیه و هفته افتضاح اول بعد از عمل حالا باید دوباره همه اونارو تجربه کنم حالم بدتر میشه.. میگم کاش از اول اصلا عمل نمیکردم
آرزو جان مشکلات دماغت رو بگو تا دوستان بتونن بهت دکتر معرفی کنن دوستان تروخدا تا میبینید یه نفر با یه دکتر ترمیم کرده و راضی بوده سریع تصمیم واسه ترمیم نگیرید با همون دکتر خیلی تحقیق کنید چون هر دکتری یه فرم دماغ رو خوب عمل میکنه
عزیزم من یه انحراف ظاهری جزئی داشتم و اینکه یه مقدار میخواستم ارتفاع بینیم کم بشه.. با دکتر سامی عمل کردم .. سه ماهه.. الان بینیم پهن.. انحراف همچنان داره.. ارتفاع بینیم خیلی کم نشده و اینکه نوک بینیم کجه و از نیمرخ بینی من دو شیب پیدا کرده .. واقعاااااا حالم بده
آرزو جان منم دقیقا مثل تو ولی از یه طرف هم اینکه هر دفعه توی آینه نگاه میکنم میخوام بمیرم خیلی اذیتم میکنه آدم یا باید قدرت اینو پیدا کنه که همینجوری به زندگی کردن ادامه بده یا اینکه با رفع مشکل خوشحالی رو برگردونه به زندگیش