2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849472 بازدید | 9732 پست
امیدوارم بتونم محکم حرف بزنم اخه از بس ناراحتم تا میخوام حرف بزنم اشکام سرازیر میشه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داستان منم مثل بقیه درداوره من پیش دکتری 2 بار عمل کردم بینیم بد نبود وباهاش زندگی میکردم ولی بطور بسیار ابلهانه ای پیش دکتر دیگری تصمیم به ترمیم گرفتم کار ایشون رو زیاد دیده بودم ولی بینی دست اول ونه ترمیم.متاسفانه بینیم خرابتر شد 2ماه پیش برای بار 3 پیش دکتر دومم ترمیم کردم هربار کمی بهتر میشه بسیار افسرده و نا امید شدم منی که کوه امید و سرزندگی بودم واقعا در عجب هستم چطور بسیاری از هنرپیشه ها را میبینیم که ترمیم کردند وبسیار خوب شدن کاش میشد اسم دکترشون رو پیدا کرد اگر کسی اطلاعی داره حتما بفرماید کسانی مثل امید زندگانی و سپند امیر سلیمانی که خیلی خوب شدن
شاید بی ادبی باشه ولی میشه قبل عمل رو هم ببینم این که عالیه شاید خیلی کار نداشته بینیتون و بینی خوبی بوده احسنت به دکترتون ایا فقط با یک ترمیم اینقدر عالی شد تو رو به خدا بگید
شیما جان من یه دکتر پیدا کردم اسمشون اشکان قوامی هست من توی تعریف ها و انتقادها و نظراتی که توی سایت ها ازشون خوندم فقط یه ناراضی داشتن که بخاطر به جا ماندن جای بخیه روی بدنشون بود ولی توی دماغ ناراضی نداشتن دوست عزیز خودت هم تحقیق کن یک خوبی که داره اینه که ایرانی هست