قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
خوش بحال شما که ترمیم کردین واینقدر راضی هستین من تاپیکها را مدتی است دنبال میکنم میشه ازتون خواهش کنم عکس تون رو نشونم بدید چون هرچی گشتم پیدا نکردم خانم منیر
داستان منم مثل بقیه درداوره من پیش دکتری 2 بار عمل کردم بینیم بد نبود وباهاش زندگی میکردم ولی بطور بسیار ابلهانه ای پیش دکتر دیگری تصمیم به ترمیم گرفتم کار ایشون رو زیاد دیده بودم ولی بینی دست اول ونه ترمیم.متاسفانه بینیم خرابتر شد 2ماه پیش برای بار 3 پیش دکتر دومم ترمیم کردم هربار کمی بهتر میشه بسیار افسرده و نا امید شدم منی که کوه امید و سرزندگی بودم واقعا در عجب هستم چطور بسیاری از هنرپیشه ها را میبینیم که ترمیم کردند وبسیار خوب شدن کاش میشد اسم دکترشون رو پیدا کرد اگر کسی اطلاعی داره حتما بفرماید کسانی مثل امید زندگانی و سپند امیر سلیمانی که خیلی خوب شدن
شاید بی ادبی باشه ولی میشه قبل عمل رو هم ببینم این که عالیه شاید خیلی کار نداشته بینیتون و بینی خوبی بوده احسنت به دکترتون ایا فقط با یک ترمیم اینقدر عالی شد تو رو به خدا بگید
شیما جان من یه دکتر پیدا کردم اسمشون اشکان قوامی هست من توی تعریف ها و انتقادها و نظراتی که توی سایت ها ازشون خوندم فقط یه ناراضی داشتن که بخاطر به جا ماندن جای بخیه روی بدنشون بود ولی توی دماغ ناراضی نداشتن دوست عزیز خودت هم تحقیق کن یک خوبی که داره اینه که ایرانی هست