2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849478 بازدید | 9732 پست
اره بانو منافی هم ب من گفت ک اگه غضروف تا دو سه ماه جذب نشه دیگه جذب نمیشه.من از کسایی ک از دنده پیوند داشتن پرسیدم گفتن کج نشده و کاملا عادیه و اون حالت چوبی ک میگن ب دماغ میده و غیرطبیعی هست رو گفتن اصلا اینطوری نیست.و کسایی ک ارتفاع بینیشو کم شده و غضروف زیادی ازش خارج شده غضروف گوش براشون کافی نیس و باید از دنده پیوند بشن و همونطور ک هستس گفت غضروفی میخوان ک طولش زیاد باشه ک غضروف گوش اینطوری نیس و باید از دنده بگیرن.
نازنین 1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله نازنین جان . اون زمان به شما گفتم 1 ماه از عملم گذشته بود و الان 2 ماه گذشته و هر چی میگذره و ورم میخوابه یکی یکی ایرادها داره خودش نشون میده
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
نه متاسفانه . دوشنبه اگه خدا بخواد میرم . ببینم چی میگه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
نینا جان این خانم ایرانی نیست عزیز. داستان پزشکهای ایران همونی هست که در برنامه در حاشیه هر شب شبکه 3 نشون میده
هستس جان ناراحت نباش انشا الله که ورمه و صاف میشه کاش تمام این دکترایی که جراحی زیبایی انجام میدن براشون یه قانونی میزاشتن که در صورت بد شدن نتیجه عمل تمام هزینه های عمل های بعدی تا خوب شدن نتیجه رو باید به مریض پرداخت کنن
نانا من پیش امیری زاد ویزیت شدم . دکتر خوش اخلاقیه اتفاقا اونم مثل یزدانفر بهم گفت برو با دکتر خودت چون از پسش بر میاد ولی اگه خواستی پیش من عمل کنی ازت کمتر میگیرم چون بینیت پرکار نیست بهم تو تابستون سال گذشته نرخ 8 داد گفت از همه 14-12 میگیرم ولی شما 8 بده
این دکتری که من باش عمل کردم ظاهرا هر دماغی رو عمل میکنه به جای اینکه از دکتر امضا بگیرن که در صورت بد شدن نتیجه باید هزینه پرداخت کنه از مریض میخوان امضا بده که در صورت بد شدن حق شکایت نداره که همونم از من نگرفتن نه قبل از عمل مشاوره بهم دادن
مرسی هستس جان دلم میخواد یه دکتری پیدا کنم که بتونم ١٠٠٪ بهش اعتماد کنم چون دکتر خودم هرچی اعتماد میتونستم بکنم رو از بین برده در حالی که یکی از جراح حای خوب اصفهان بوده و مطمینم که کم شدن کیفیت کارش بخاطر عمل های زیادیه که در روزانجام میده اینجوری که من حساب کردم روزی ٤٠ تارو حتما عمل میکنه
بانو جان یعنی منافی قبول میکنه به نظرت ؟من خیلی نگرانم اگه قبول نکنه و زیربار نره چی