قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
اره بانو منافی هم ب من گفت ک اگه غضروف تا دو سه ماه جذب نشه دیگه جذب نمیشه.من از کسایی ک از دنده پیوند داشتن پرسیدم گفتن کج نشده و کاملا عادیه و اون حالت چوبی ک میگن ب دماغ میده و غیرطبیعی هست رو گفتن اصلا اینطوری نیست.و کسایی ک ارتفاع بینیشو کم شده و غضروف زیادی ازش خارج شده غضروف گوش براشون کافی نیس و باید از دنده پیوند بشن و همونطور ک هستس گفت غضروفی میخوان ک طولش زیاد باشه ک غضروف گوش اینطوری نیس و باید از دنده بگیرن.
هستس جان ناراحت نباش انشا الله که ورمه و صاف میشه کاش تمام این دکترایی که جراحی زیبایی انجام میدن براشون یه قانونی میزاشتن که در صورت بد شدن نتیجه عمل تمام هزینه های عمل های بعدی تا خوب شدن نتیجه رو باید به مریض پرداخت کنن
نانا من پیش امیری زاد ویزیت شدم . دکتر خوش اخلاقیه اتفاقا اونم مثل یزدانفر بهم گفت برو با دکتر خودت چون از پسش بر میاد ولی اگه خواستی پیش من عمل کنی ازت کمتر میگیرم چون بینیت پرکار نیست بهم تو تابستون سال گذشته نرخ 8 داد گفت از همه 14-12 میگیرم ولی شما 8 بده
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
این دکتری که من باش عمل کردم ظاهرا هر دماغی رو عمل میکنه به جای اینکه از دکتر امضا بگیرن که در صورت بد شدن نتیجه باید هزینه پرداخت کنه از مریض میخوان امضا بده که در صورت بد شدن حق شکایت نداره که همونم از من نگرفتن نه قبل از عمل مشاوره بهم دادن
مرسی هستس جان دلم میخواد یه دکتری پیدا کنم که بتونم ١٠٠٪ بهش اعتماد کنم چون دکتر خودم هرچی اعتماد میتونستم بکنم رو از بین برده در حالی که یکی از جراح حای خوب اصفهان بوده و مطمینم که کم شدن کیفیت کارش بخاطر عمل های زیادیه که در روزانجام میده اینجوری که من حساب کردم روزی ٤٠ تارو حتما عمل میکنه