قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
هستس جان میدونم بیهوشم ولی خوب من خیلی خجالتی هستم یه سوال وقتی رفتی تو اتاق عمل و رو تخت خوابیدی اون موقع که بهت نگفتن گان رو کامل در بیار ؟ وقتی هم که به هوش اومدی گان تنت بود؟ ببخشید انقد سوال میپرسم انقد که به این موضوع فکر میکنم درد بعد از عمل برام مهم نیست
زیتون جان دماغت که خیلی خوبه ایرادی نداره محیا جون کار دکتره منم پره هام دست نخورده ولی سوراخای دماغم یکم تابه تاس مثلا وقتی خمیازه میکشم کاملامشخصه هر طرف دماغم به یه سمتی میره
Nana جان دیدم صفحه قبل نوشتی از دندت میخوای برداری برای بینیت ، اصلا این کار رو نکنی هاااااااااااا دیگه علم پیشرفت کرده ، الان دوست من فرانسه زندگی میکنه و با یه تزریق 5 دقیقه ای ، همین کاری که تو میخوای انجام بدی رو انجام داده ، کجی بینیش رو هم باتزریق درست کرد حتما ایران هم مییاد این متد ، چون گفت تازه اوومده و خیلی جدیده
nina جون ممنون که جواب دادی خودم میگم حالا شاید به خاطر ورمه بعد یه سال درست نشد میرم به دکترم میگم ببینم چی میگه اگه الان بش بگم میگه یاید یک سال صبرکنی ورمات بخوابه بعد
Mozhde جان تزریق دایمی نیست و هرچندوقت یکبار باید مجددا انجام بشه.بینی اصلا بافت چربی نداره ک بخواد بهش چربی یا هر چیز دیگه ای تزریق بشه و نتیجه تزریق موقتی هست و بعد از مدتی جذب میشه بینی فقط غضروف داره و باید بهش غضروف ا ز گوش یا دنده پیوند بشه ک این غضروفای پیوندی بعد از مدتی ساختارشون درست مثه غضروف بینی میشه.تزریق ب طور موقت ایراد بینی رو از بین میبره ولی بعد از جذب شدن دوباره اون ایراد نمایان میشه
زیتون جان ارتفاع زیاد خیلی بهتر از ارتفاع کمه خواهش میکنم محیا جون اگر برامدگیه صبر چون به احتمال زیاد میره تو ولی مال من چون تو رفتس خوب معلومه تو رفتگی بیرون نمیاد
ناناجان با گان میای بیرون . درکل وقتی به هوش هستی لخت نیستی نگران نباش . اما در مورد غضروف دکتر خرابکارم یعنی اولین دکتری که باهاش بینی عمل کردم بهم گفته بود که دیگه غضروف دنده منسوخ شده و از غضروف گوش استفاده میشه . اینم بگم وقتی پیش یزدانفر ویزیت شدم پزشک اول من میشناخت گفت اون پیوند انجام میده و به نظر من هزینه نکن برو پیش خودش و اینکه یزدانفر بهم گفت به خاطر این از دنده استفاده میشه چون شما غضروفی میخوای که از نظر قدی باید بلند باشه و غضروف گوش کوتاه و نمیشه استفاده کرد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
دوستان درصد رضایتم از 50 درصد کمتر شده . به نظر من البته این نظر من اگه بینی قشنگ میخواین و میخواین چهر ه شما زیباتر بشه منافی گزینه خوبی نیست نه تنها قشنگتر نمیشین بلکه زشت تر میشین . امروز تو اینه نگاه کردم بینیم کج شده
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
در کل ناراضیم . خدا خودش رحم کنه نمیدونم تا یکسال بینیم چه خواهد شد . کلی هزینه کردم ولی نتیجه نگرفتم اینجوری که ایشون ترمیم کرد دکتر خودمم بلد بود و شاید به مراتب بهتر از اون ترمیم میکرد
هستس جان خدا نکنه که بدتر بشه ناراحت نباش توکل کن به خدا من یه عکس دیدم که باعث شد امیدمو از دست ندم عکسشم قبل و بعده یه آدمی بود که دماغ نداشت (به هر دلیلی،تصادف و...) ولی بعد یه دماغ طبیعی و کاملا خوب داشت اگر دوباره پیدا کردم میزارم حتما نگران نباش خدا برای هرمشکلی یه راهی قرار داده فعلا به فکر ترمیم دوباره نباش شاید تا یه سال دیگه بهتر شد دماغت و انشا الله بهتر میشه