قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
مرسی محیا جون دوستان من تو متنی که دکتر منافی درباره عمل ترمیمی گذاشته بودن خوندم که از پوست پیشانی پوست برمیدارن یا جاهای دیگه ىلی به پىشانی اشاره کرده بودن
صدف عزیز من نزیدک به 2 ماه پیش با منافی ترمیم کردم و راضی نیستم . اصلا بینیم بزرگ نشد فقط قوسش پر کرد . تغییرات چندانی نداشتم حتی بعضی ها نمیفهمن ترمیم کردم . راستش من نمونه ترمیم تو مطب منافی زیاد دیدم که خیلی خوب شده بود ولی برا من .... خواهشم از دوستان اینه که بر اساس عکس تصمیم نگیرن الان بینی خودم عکس با اصلش فرق داره . اون چیزی که تو عکسم میبینم با اون چیزی که تو اینه میبینم فرق میکنه .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستیس نمیدونستم عمل کردی هستیس حالا تو عکس واقعی یا تو اینه؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....
من خستهام. از روی زمین ماندن. میدانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....
من خستهام. از روی زمین ماندن. میدانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی
ممنون دوستان. مریمى جان درسته کسانى که خودشون تجربه پیوند از دنده رو داشتن با توضیحشون خیلى میتونن کمک خوبى باشن برام یا اگر کسى رو میشناسن .. اگر اینجام کسى هست که با دکتر منافى یا دکتر دیگه اى پیوند از دنده یا پیوند پوست انجام داده لطفا از تجربش بگه
سارا جان عمل اولم بسته بود . دکتر اصلا پره هام باز نکرده بود . بینی خودم از قبل عمل هم بینی کوچیکی بود مشکل من فقط کجی بینی بود که دکتر نادانم کل بینی من تراشیده بود
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستش جان پس چطور بینیتون زیاد تغییر نکرده! اخه براى بینى هایى که غضررف گوش کافى نیست از غضروف دند استفاده مى کنن که به اون حد که باید بشه بزرگش کرد! جاى بخیه خیلى میمونه؟
هستش جان خیلی عجیبه. واقعا بینی با بینی فرق میکنه. مثلا پردیس از عملش با دکتر منافی راضی بود. اتقافا همون موقعی که شما عمل کردید ایشونم عمل کرد. حدود دو ماه پیش. ایشونم پره های بینیش باز نشده بود و دکتر منافی تونسته بودن قوس بینیشونو پر کنن. آخه چرا الان راضی نیستین؟ پس یعنی توی عمل دوم هم از کلوملاتون باز کردن دکتر منافی؟
هستش جان یعنی کجیش برطرف نشد؟ به قول دزیره جان اگر از دنده براتون غضروف برداشتن که باید بنیتون بزرگتر میشد. شاید جذب شده. دکتر منافی چیزی بهتون نگفت که آیا جذب شده یا نه؟