2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849488 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم در تعجبم .اخه شنیده بودم با پیوند از دنده بینی خیلی بزرگ میشه ولی برا من نشد . بینی پردیس خیلی خوب شده . من دیدمش واقعا خوب شد .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سارا جان به من گفت نمره بینیت میکنم 17 ولی خوب ....
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستش جان به من آقای دکتر منافی گفتن بینیتو از اینی که هست 20% بهتر میکنم. البته من توی اون فرم اولیه نوشته بودم که میخوام 100% بهتره شه. حالا به نظرتون میتونم بهشون اعتماد کنم؟ (با خودم میگم شاید به خاطر اینکه نوشته بودم 100% ایشون گفتن 20% واقعا نمیدونم) پره های بینیم تو عمل اولم باز شده و ناهماهنگ هست. از داخل کلوملام انحراف دارم. اما بینیم زیاد سربالا نیست.
سارا جان منافی اصلا بینی من پهن نکرد . سربالایی بینیم بهتر شده . الان بیشترین نارضایتیم اینه که چرا بینی من پهن نکرد . اخه بینیم خیلی باریک شده بود مثل لوله خودکار بود . نمیدونم چرا پهن نکرد
بینی من همچنان کوچیکه . اگه کسی خواست بینی من ببینه تا برای عملش تصمیم بگیره من برای هفته اینده اگه خدا بخواد ، دوشنبه مطب منافی هستم تا از خود دکترم بپرسم که چرا بینیم تغییری خاصی نکرده و هرچی میگذره بیشتر شبیه قبل ترمیمش میشه
هستش جان از دکتر منافی خواستی برات چی کار کنه؟ اصلا ایشون به حرف بیماراش و سلیقشون توجه میکنن یا نه اینکه کار خودشونو میکنن؟ هستش جان به نظرت با حرفایی که توی پست قبلیم زدم من میتونم به دکتر منافی اعتماد کنم یا نه؟
سارا جان من ترمیمهای خوبی تو مطبش دیدم . نمیدونم به شما چی بگم . شاید خودم برمیگشتم به عقب با منافی ترمیم نمیکردم .
سارا جان من از منافی خواستم برام بینی طبیعی درست کنه . در اخریم ویزیتم با دکتر عکسهای قبل عملم ازم گرفتن تا اسکن کنن برای عملم چون دکتر گفت که بینیم شبیه قبل عملم کنه و منم راضی بودم . عکسم تحوبل همون خانم عکاس تو مطب دادم تا برای روز عمل اسکن کنه و اماده باشه جالب اینجاست قبل عمل دکتر بهم گفت عکس قبل عملت برام نیاوردی بهش گفتم من تحویل دادم ولی خوب اینم 1 کم کاری از جانب منشی
هستش جان من شنیدم دکتر منافی عملهای اول خودشونو اگر مشکلی داشته باشن توی ترمیمش فقط هزینه بیمارستان یا کلینیکو میگیرن. در مورد عملهای ترمیمی هم همینطوره؟ یعنی قبول می کنن که برای شما روتوشی انجام بدن یا نه؟
نمیدونم . حالا باید دوشنبه برم ببینم نظرشون چیه و چی میگه اصلا زیر بار میره یا نه
هستش جان من با دکتر منافی ویزیت شدم. به نظر آدمی نمیاد که بخواد از زیر مسئولیتش فرار کنه. شما همون دوشنبه باهاشون صحبت کن و خواستتو بگو. اگر اکی شد به ما هم خبر بده مطمئنن هممون خوشحال میشیم هم از اینکه با دکتر با وجدانی طرف هستیم و هم از اینکه شما هم به عنوان یکی از ترمیمیهاشون رضاییتتون حاصل شده. پس ما هم می تونیم با خیال راحتتری برای ترمیم روی ایشون به عنوان یکی از گزینه هامون حساب کنیم