2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849510 بازدید | 9732 پست
بانو منیر شما از اول بینیتون استخونی و قشنگ بود،بینی من پوست ضخیمه،
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بانومنیر عزیز خیلی خوب شدی واقعن عالیه مبارکت باشه شما عزیزم میشه بگی دقیقن به دکتر چی گفتین وازش چه مدلی خواستین منم بینی شبیه به بینی شما مد نظرمه میخوام ببینم با چه ادبیاتی باید منظورم رو به دکتر برسونم
ممنون منیر عزیزخیلی خوب توضیح دادی عزیزم لطف کردی اجازه میدی عکستو به دکتر نشون بدم چون فامیلیت رو نمیدونم؟ بانو منیر عزیز وبچه های عزیزی که ترمیم کردین لطفن توتاپیک بمونید ومارو از راهنماییها ونظرات خوبتون بی نصیب نزارید نگران هم نباشید که کسی فکر کنه که قصد تبلیغ داریدهرکسی عقل داره میتونه نظرات مثبت یا منفی دیگران رو راجع به دکترها بخونه وبا دیدن عکسهایی که شما دوستان گل لطف میکنید میزارید ومطب گردی و جمع کردن اطلاعات خودش تصمیم بگیره ودر صورت نتیجه منفی تقصیر هیچ کس نیست در ضمن اینجا تاپیک ترمیم وهمه ما حداقل اینبار دیگه گول تعریف کسی رو نمیخوریم و در صورت نتیجه بد از ترمیم نمیتونیم کسی رو مقصر قلمداد کنیم
یکم بیشتر صبر کن تا ورمش کامل بخوابه و بتونی به نظری که واسه دماغت میدن اعتماد کنی وگرنه میگن اصلا به نظراتی که راجع به دماغتون میدن توی شش ماه اول اصلا توجه نکنید
ممنونم بانو منیر جان.پوست بینى من ضخیمه فکر مى کنم براى پیوند پوست به پره ها باید ضخامتشون به هم نزدیک باشه،نمیدونم.... منم همین مشکل و دارم بینیم نیاز به غضروف دنده داره ولى اصلا نمى دونم چقدر بدن و برش میدن و جاى بخیه چقدر مشخصه... اگر کسى اینجا تجربه این مورد و داشت راهنمایى مى کرد خوب بود
صدف جون هستس با منافی ترمیم کرده چند صفحه قبلو که ببینی در موردش صحبت کرده دزیره جان کسانی که با منافی عمل کرده اند میتونن در مورد پیوند از دنده کمکت کنن چون تو مطب کسانی رو دیدن که از دنده پیوند داشته اند. من شنیدم که حدود 5 الی 10 سانت باز می کنن و طبیعتا یه مقدار جای بخیه مشخصه.ولی بنظر من زیاد مهم نیس. جای بخیه بهبود پیدا می کنه . از یکی نفر هم شنیدم که درد نداشته.
ترمیم با دکتر سامی