2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849490 بازدید | 9732 پست
بچه ها کسی از شما بوده رو پره بینیتش تو رفتگی داشته باشه با عمل سرپایی درست شده باشه؟؟؟؟
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صدف عزیز من نزیدک به 2 ماه پیش با منافی ترمیم کردم و راضی نیستم . اصلا بینیم بزرگ نشد فقط قوسش پر کرد . تغییرات چندانی نداشتم حتی بعضی ها نمیفهمن ترمیم کردم . راستش من نمونه ترمیم تو مطب منافی زیاد دیدم که خیلی خوب شده بود ولی برا من .... خواهشم از دوستان اینه که بر اساس عکس تصمیم نگیرن الان بینی خودم عکس با اصلش فرق داره . اون چیزی که تو عکسم میبینم با اون چیزی که تو اینه میبینم فرق میکنه .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستیس نمیدونستم عمل کردی هستیس حالا تو عکس واقعی یا تو اینه؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

هستیس یادم نمیاد مشکل بینیتو اینقد کم حافطعچه شدم بخاطر دوبار بیهوشی
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

بینیم کوچیک و سربالا شده بود و قوس زیادی داشت
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
ممنون دوستان. مریمى جان درسته کسانى که خودشون تجربه پیوند از دنده رو داشتن با توضیحشون خیلى میتونن کمک خوبى باشن برام یا اگر کسى رو میشناسن .. اگر اینجام کسى هست که با دکتر منافى یا دکتر دیگه اى پیوند از دنده یا پیوند پوست انجام داده لطفا از تجربش بگه
دزیره جان من پیوند از دنده داشتم . اصلا درد (باتوجه به اون چیزی که شنیده بودم) نداشتم .
سارا جان عمل اولم بسته بود . دکتر اصلا پره هام باز نکرده بود . بینی خودم از قبل عمل هم بینی کوچیکی بود مشکل من فقط کجی بینی بود که دکتر نادانم کل بینی من تراشیده بود
بینی من سربالا و قوسدار و باریک شده بود .
هستش جان خیلی عجیبه. واقعا بینی با بینی فرق میکنه. مثلا پردیس از عملش با دکتر منافی راضی بود. اتقافا همون موقعی که شما عمل کردید ایشونم عمل کرد. حدود دو ماه پیش. ایشونم پره های بینیش باز نشده بود و دکتر منافی تونسته بودن قوس بینیشونو پر کنن. آخه چرا الان راضی نیستین؟ پس یعنی توی عمل دوم هم از کلوملاتون باز کردن دکتر منافی؟