2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849510 بازدید | 9732 پست
سلام بچه ها من تازه عضو شدم تا یه جایی هم تایپیک خوندم ,تا الان لیستم: ابیانه(چون نوک بینی تیز ندیدم که نمک صورت و بگیره) میلانی دینی زینعلی یحیوی(از قوسش می ترسم چون قوسِ زیاد دوست ندارم در حد کارای ابیانه)سجادیان سامی (حس می کنم صورت و بی نمک می کنه بعضی جاها) می خواستم اگر اطلاعاتی دارین کمک بخوام ازتون بخصوص دینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پروا جان من تو همون 4 تا ترمیم این خانم دکتر ایراد زیاد دیدم. تازه این ترمیمها همه عکساشون حداکثر مال 6 ماه بعد از عمل هست دیگه نهایتا یک سال که اونم بعید میدونم. اما همه میدونیم بینی تا یکی دو سال اصلا خودشو نشون نمیده. این موضوع در مورد همه کارای دکترهای ترمیم کار صادقه چه کارای آقای دکتر منافی چه این خانم دکتر. منظور من این بود که اگه بعد از عملشون این بودن پس یکی دو سال دیگه که خیلی از لحاظ من بدتر میشن. اما کارای دکتر منافی بعد از ترمیماش اصلا ایرادی ندیدم. همه معقول بودن و ترمیهای خیلی خیلی سختی رو هم میشه دید. خلاصه منظورم اینه که خیلی ریزبین به عکسهای ترمیمیهای بینی نگاه کنید. عکس بعد از ترمیم باید عالی باشه که بعد از دو سال و خوابیدن ورمها ایراداتش معلوم بشه تا بشه گفت امید برای بهتر شدنش مثلا 70 درصد هست. ترمیم کار هر کسی نیست شما که از تجربه حرف زدید مگه این خانم چند سالشه نهایتا 40سال. پزشکی یکی از رشته هایی هست که فارغ التحصیلی ازش بالاتر از 10 سال طول میکشه پس ایشون تجربه خاصی نباید داشته باشن. تجربه یعنی دکتری که 20 ساله عمل میکنه حالا بعد از 20 سال ترمیم انجام بده. مثل دکتر کلانتر هرمزی که جالبه ایشون حتی خیلیهارو قبول هم نمیکنه برای ترمیم. دکتر خوب متاسفانه توی ایران خیلی خیلی کم هست و ما همش روی چند تا دکتر زوم کردیم که خب چاره ای هم نداریم. ولی امیدوارم همه دکتر مناسبی رو پیدا کنن و ترمیم کنن و راضی باشن.
سلام دوستان خوبید؟ من الان یک ماه و 8 روزه که عمل کردم
قبلا هم گفتم الانم میگم خداروشکر از تمام رخم راضیم اما نیم رخم از همون اول که گچ برداشتم قوزش بود یکم از دکترم پرسیدم گفت غضروف له شدست جذب میشه
عکسمو بذارم شماها میتونید تشخیص بدید افتضاحیش در چه حده؟؟؟
بانو منیر عالیشده پیش کی کرده بودی
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

قبلش با کی عمل کرده بودی عزیزم

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

بانو منید عالیشدی بخصوص تو نورم گرفتی

سلام دوستان.اینجا کسى میدونه که میشه پره هاى بینى و که کوچیک شده بزرگ کرد و به حالت اولش برگردوند؟ این کارو حتما با پیوند پوست انجام میدن؟ من اول فکر مى کردم پره ى بینى و مى برن و به داخل بینى نزدیک میکنن و میدوزن ولى متوجه شدم که از پوست پره بینى کم میشه! دکتر منافى این کار و انجام میده؟
غزالی جون منم قبل عمل مثل تو بودم دلن میخواست تغییر کنم ولی ای کاش یه نفر جلومو میگرفت. از بابت دکتر کاملا مطمئن شو بعد تصمیم بگیر اینکه بعد عمل دماغت خیلی حساس تر از قبل میشه و با یه ضربه کوچیک نسبت به قبل شکننده تر میشه من و خیلی از آدمایی که دماغمونو عمل کردیم اگر برگردیم عقب هیچوقت عمل نمیکنیم