2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849531 بازدید | 9732 پست
بانو منیر جان احتمالا کسایی که ازشون ناراحتی باید موافق دکتر (حیف عنوان دکتر) بهرام مقدم فرد باشن یا مشکلی با خانم دکتر علامه داشته باشن. به هر صورت باید به همه بگم من 7 سال پیش با بهرام مقدم فرد عمل کردم و اصلا راضی نیستم. دکتر به این بی انصافی و بی وجدانی ندیده بودم. خواستم اطلاع رسانی مجدد کنم که کسی خیال نکنه فقط بانو منیر جان بودن که با ایشون عمل کردن و ناراضی هستن. پروا جان این خانم دکتر شرفی متخصص گوش، گلو، بینی و جراحی سر و گردن هستن. من که اصلا از کاراشون خوشم نیومد. گوش و حلق و بینی ها به درد ترمیم نمی خورن. البته این نظر منه. 4 تا عکس ترمیمی که گذاشتن می تونست خیلی خیلی بهتر بشه. اصلا نمیشه با متخصصهای جراحی پلاستیکی مثل دکتر منافی مقایسشون کرد. اما خیلی خوبه که دکترای جدید معرفی بشن و فقط چند تا دکتر خاص اینجا بحثشون نباشه. عسل 44 خواستی به مطلب دکتر منافی زنگ بزن قبلش با منشیهاش صحبت کن. بگو می خوای دوباره بیای. دکتر منافی اصلا نتیجه رو منطقی بهت نمیگه همیشه 50 درصد پایینتر احتمال موفقیت رو اعلام میکنه. خیلی عجیبه ولی من به منشیش این مسئله رو زنگ زدم گفتم اونم پذیرفت گفت دکتر کلا قول الکی نمیده. گفتم قول الکی نده ولی راستکیشو که بگه؟! نینا جان نمیخوام مایوست کنم. ولی چرا اصرار داری بینیت شبیه اولش بشه؟ بهتره به این فکر کنی که بینیت یه بینی معقول و متناسب با صورتت دربیاد اینطوری خیلی بهتره. زمانو نمیشه به عقب برگردوند. پس به بینی قبلیت زیاد فکر نکن. خودت اذیت میشی.
آخه سارا جون این دکتر بی وجدانی که من پیشش عمل کردم قوز دماغمو خودسر از بین برد نوکشو بد فرم تر کرد و فقط کجش کرده جوری که استخوان یه طرف برآمدگی و یه فرورفتگی داره و غضروف طرف تورفتگی بزرگتر و طرف برامدگی کوچیک تره :((

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی بانو منیر جان با توجه به اینکه تعداد ناراضیشون ظاهرا صفر بود فکر میکنم گزینه مناسبی باشن فقط یه سوال شما قوس دماغ قبل از ترمیمت رو با چی برات پر کردن ازچی استفاده کردن؟؟
saraoskoueeجان نظرشما کاملا برام محترمه... اما نظرشخصی من اینه که یه دکتر ent هم میتونه از پس ترمیم بینی بخوبی بربیاد... بنظرم تجربه خیلی خیلی مهمتر از درسیه که تودانشگاه خونده میشه...من از دکترخودمم یه کار ترمیم فوق العاده دیدم که واقعا باورم نمیشد ترمیمی باشه و دکترم از یه بینی خراب همچین بینی تمیزی ساخته باشه...گرچه اصلا دلم نمیخواد خدای نکرده کسی فکرکنه دارم تبلیغ دکتری رو میکنم که باهاش عمل کردم و از کارش راضی ام...فقط نظرشخصیمو باتوجه به چیزی که دیدم گفتم...
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
بانو منیر جان خیلی خوب شدی. مخصوصا صورتت پرتر شده که عالیه. گفته بودی ترمیم برای پره هات داری ولی من هر چی به عکسات نگاه کردم چیزی برای ترمیم ندیدم. کجاشو میخواد ترمیم کنه؟ پره هات که اکیه؟