بانو منیر جان احتمالا کسایی که ازشون ناراحتی باید موافق دکتر (حیف عنوان دکتر) بهرام مقدم فرد باشن یا مشکلی با خانم دکتر علامه داشته باشن. به هر صورت باید به همه بگم من 7 سال پیش با بهرام مقدم فرد عمل کردم و اصلا راضی نیستم. دکتر به این بی انصافی و بی وجدانی ندیده بودم. خواستم اطلاع رسانی مجدد کنم که کسی خیال نکنه فقط بانو منیر جان بودن که با ایشون عمل کردن و ناراضی هستن. پروا جان این خانم دکتر شرفی متخصص گوش، گلو، بینی و جراحی سر و گردن هستن. من که اصلا از کاراشون خوشم نیومد. گوش و حلق و بینی ها به درد ترمیم نمی خورن. البته این نظر منه. 4 تا عکس ترمیمی که گذاشتن می تونست خیلی خیلی بهتر بشه. اصلا نمیشه با متخصصهای جراحی پلاستیکی مثل دکتر منافی مقایسشون کرد. اما خیلی خوبه که دکترای جدید معرفی بشن و فقط چند تا دکتر خاص اینجا بحثشون نباشه. عسل 44 خواستی به مطلب دکتر منافی زنگ بزن قبلش با منشیهاش صحبت کن. بگو می خوای دوباره بیای. دکتر منافی اصلا نتیجه رو منطقی بهت نمیگه همیشه 50 درصد پایینتر احتمال موفقیت رو اعلام میکنه. خیلی عجیبه ولی من به منشیش این مسئله رو زنگ زدم گفتم اونم پذیرفت گفت دکتر کلا قول الکی نمیده. گفتم قول الکی نده ولی راستکیشو که بگه؟!

نینا جان نمیخوام مایوست کنم. ولی چرا اصرار داری بینیت شبیه اولش بشه؟ بهتره به این فکر کنی که بینیت یه بینی معقول و متناسب با صورتت دربیاد اینطوری خیلی بهتره. زمانو نمیشه به عقب برگردوند. پس به بینی قبلیت زیاد فکر نکن. خودت اذیت میشی.