2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849518 بازدید | 9732 پست
بچه ها دکترغلامرضا احمدی چی؟ عسل به نظرم یه ویزیت پیش دکتر غلامرضا احمدی برو البته نه حتما برای عمل .اخه دکترخوب مشاوره میده وصادقانه .من که حتما میرم پیشش حتی شده برای مشاوره..روزهای زوج پاسدارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها عسل جون انقدر ناامید نباش این لینک رو نگاه کن ببین بینی بنده خداها چقدر خراب شده بود...مخصوصا خانم اولی...10 سالم باهمون بینی زندگی کرد اما ناامید نشد و ترمیم کرد و بهتر شد... http://www.drmaryamsharafi.com/gallery-revision-rhinoplasty-f.htm
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
عسل 44 باورکن با 1جا نشستن و غصه خوردن هیچی عوض نمیشه... تصمیم جدی بگیر و دنبال دکتر بگرد ... توهمین تاپیک خیلیا ترمیم کردن و به نتیجه رسیدن... اگه یه دکتری ک میدونی ماهره ویزیتت کرد و قبول نکرد ترمیمت کنه دوباره و چندباره برو پیشش... تو واسه ترمیم یه اراده قوی میخوای پس روحیه و ارادتو تقویت کن.....
مریمی جان بله دکتر شرفی یکی از دکترای خوب رشت هستن البته من خودم باایشون عمل نکردم اما کارشونو قبول دارم...انصافا ترمیمهای سختی هم بودن
بچه ها به نظرتون دوباره پیش منافی بشارتی برم؟سجادی فر و سامی نرفتم ب م؟دیگه کی رو پیشنهاد میدید لطفا شمارشم بزارید مرسی
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

سلام دوستان..من 3 سال و نیم پیش با محبی عمل کردم. راضیم ولی بینیم 1 ایرادای ریزی داره...بشارتی و منافی برای ترمیم خوبن؟یا پیش همون محبی برم؟ هزینه ترمیم چقد میشه مثلا پیش منافی؟