قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
سلام دوستان من بعد از مدتها به نینیسایت سر زدم من 8 ماه قبل با سجادیان ترمیم کردم بینی من خیلیی مشکل داشت ولی منهدم شده نبود مشکلاتش هم پلی بک بودن شدید، نوک گرد و قلنبه که از شدت گردی کاملا از بقیه بینی جدا بود سوراخهای بینی لنگه به لنگه و بالا پایین بود کلوملای فرورفته، یه کم هم کلیپسی بود دو بار عمل کرده بودم یه بار سال 84 که ایرادهای اساسی مثل پلی بک بودن و نوک گرد و کلیپسی بودن از همون موقع بود ولی صاف و متقارن بود هر چی بود بهمن 91 رفتم دوباره پیش همون دکتر قبلی برای روتوش که زد جاهای سالمش را هم نابود کرد. من پیش دکتر منافی اصلا نرفتم چون بینی من ظریفکاری می خواست و گوشتی بود با توجه به چیزهایی که اونموقع ازش می گفتند اصلا به کار من نمی اومد من پیش این دکترها رفتم علامه، سامی، نادریان، توسلی، شیروانی و خاتمی که یا قبولم نکردند یا من خودم دیدم مناسب نیستند برای بینی من در نهایت با سجادیان ترمیم کردم نمی گم بینی ام عالی و پرفکته ولی خیلیییییی از قبل بهتر شده پلی بک بودنم از بین رفته، نوک بینی ام جمع تر و کوچیکتر شده تیغه ام هم جمعتر شده، ناقرینگی و کجی نامحسوس که داشتم تقریبا از بین رفته سوراخهای بینی ام از پایین کاملا متقارن شده ظاهر بینی ام شبیه بینی های عمل شده نیست که خیلی برام مهم بود نباشه یه بینی طبیعی متعادل به نظر میاد. ایرادهایی که داره یه برجستگی خیلی خفیف از نیمرخ دارم یه کم کلولام دوست دارم بیرونتر باشه که این سلیقه ای هست خود دکتر گفته اگر این ایرادها برطرف نشد که دیگه بعید می دونم برطرف شه بعد از یه سال بیا برای روتوش که من یه عمل دیگه در پیش دارم که فعلا اون را انجام بدم بعد ببینم می خوام دوباره بینی ام را دست بزنم یا نه در کل من از ترمیمم خیلی راضی هستم با همین ایرادها هم درسته بینی ام بینی پرفکت و عالی ای نیست ولی خیلی تو قیافه ام تاثیر مثبت گذاشته که همینش برام مهمه. عکس هم آخرین عکسهام مال سه ماه قبله عکسهای جدیدم تو دوربینه که چون لبتابم به شدت ویروسیه هنوز منتقل نکردم از سه ماه قبل تا الان تغییر کرده و ظریفتر شده باز اگر کسی خواست برام خصوصی بده براش بفرستم
در ضمن دکتر سجادیان به من هیچ قولی نداد برام توضیح داد مشکلات بینی ام چیه و صادقانه گفت امکان برطرف نشدن این مشکلات هست. ولی من بهش اعتماد داشتم. کلا با کیسهای ترمیم خیلی محافظه کارانه برخورد می کنه و هیچ قولی نمیده ولی اگر کسی را قبول کنه که عمل کنه به نظر من می تونه بهش اعتماد کنه که بینی اش را می تونه بهتر کنه
بانو منیر جان لطف کن عکس بینی ات را بزار ببینم سارا خدا رو شکر که راضی هستی مریمی جان من منتظرم بانو منیر چرا علامه سایتش گالری نداره؟من اصلا با سبکش اشنا نیستم
یکی از دوستان برام ایمیل زده از طرف نی نی ولی تو ایمیل اسم کاربریش نیس. نمی دونم باید برای کی جواب بدم. لطفا بگید که کی بوده که جواب بدم. زیتون جان لینکش الان همرام نیس عصری میذارم برات.
خبر خبر بچه ها من تو این چند وقته با دوتا دکتر اشنا شدم ...دکتر ابیانه و خاص احمدی .لطفا عکس های سایتشون را ببینید و نظراتتون رابگید البته به عکس ها نمیشه اعتماد کرد ولی بالاخره میشه یه چیزهایی فهمید ...اگرهم تونستید یه سری به مطبشون بزنید بانو منیرجان درسته اینجا کسانی هستند که به شما بی احترامی کردن ولی بدون اونها هم منظوری نداشتن ....میدونی اینجا با سایت های دیگه بینی فرق داره مااینجا همه نیازمند راهنمایی هم هستیم وباید به هم کمک کنیم .چون بالاخره اکثرا مثل من بچه دار هستن وشرایط مطب گردی زیاد را ندارن وبعضی ها هم شاغلن پس شما هم لطف کن و عکست را بزار تا همه از تجربیات شما استفاده کنیم ....همینطور بقیه ..امیدوارم همگی بتونیم واقعا همونی که میخواهیم را پیداکنیم
بچه ها دلم گرفته هر روز دماعمو نگاه میکنم افسردتر،دوستم ی دکتر معنولی عنل کرد بقدری زیباشد،خیلی شکسته ام دوبار عمل نانوفق به کی اعتماد کنم دماعم خیلی داعونه
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....
من خستهام. از روی زمین ماندن. میدانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....
من خستهام. از روی زمین ماندن. میدانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی