2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849528 بازدید | 9732 پست
سلام.دوستان واقعا بخاطرحرفای عم انگیزم ازتون عذرخواهی میکنم بخدا دوست دارم یکی همین الان دو تاکشیده بزنه تو گوشم پاشم ببینم.اینا همش یه کابوس بوده من دخترخیلی شادی بودم دوستان بخدا خیلی سخته واسم این شرایط ولی سعی میکنم تحمل کنم باور کنید ازوقتی اومدم.اینجا وفهمیدم کسایی هستن که ترمیم کردن و راصین خیلی امیدوارترشدم وتونستم اطلاعات خوبی از شما دوستان خیلی عزیزم بگیرم واقعا از لطف و دلداریتون خیلی خیلی ممنونم
سارا جان چشم منافی رو که حتما میرم تا حالا سه نفرو مد نظر دارم منافی علامه و سامی که پیش همشون میرم حتما ولی میخوام پیش چندنفردیگه هم برم بشارتی توسلی و زمانی رو هم مد نظر دارم ولی اطلاع چندانی از ترمیم هاشون ندارم میخوام درباره شون بیشتر بدونم خواهش میکنم اگه دوستان اطلاعاتی یا تجربه ای ازشون دارن بگن ممنون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سارا جان چشم منافی رو که حتما میرم تا حالا سه نفرو مد نظر دارم منافی علامه و سامی که پیش همشون میرم حتما ولی میخوام پیش چندنفردیگه هم برم بشارتی توسلی و زمانی رو هم مد نظر دارم ولی اطلاع چندانی از ترمیم هاشون ندارم میخوام درباره شون بیشتر بدونم خواهش میکنم اگه دوستان اطلاعاتی یا تجربه ای ازشون دارن بگن ممنون میشم
ازاونجایی که ترمیم بینی من خیلی پرکارخواهدبود بااحتمال صددرصدپیوند غضروف نیاز داره پس نمیتونم به هیچ عنوان ریسک بکنم وبایدپیش کسی برم که توی پیوند تبحروتخصص داشته باشه غضروف پیوندی جذب نشه بعد چندوقت همه چی قوزبالا قوزبشه من باید یه دکتری رو پیدا کنم کلا بینی منو بکوبه از اول بسازه مخصوصا علاوه بر پیوندغضروف بتونه پره های بشدت بزرگمو هم کوچیک و جمع و جور بکنه.توکل به خدا
نازنین جان: دکتر سامی و دکتر منافی هر دو بهم گفتن انحراف کاملا برطرف نمیشه. و ممکن هست با صاف کردن صد درصدی بینی سایر اجزاء صورت نامتفارن بنظر برسه. اغلب عکس هایی که از عمل انحراف دیدم این رو تایید می کنه که کامل خوب نمیشه ولی به طرز راضی کننده ای بهبود پیدا می کنه. البته تا جایی که منو میشناسی میدونی که هیچوقت نظرات قطعی و تند و تیز نمیدم. منظور من این نیس که هیچ انحرافی کامل خوب نمیشه. شاید مثلا مال شما بشه.اگه دوست داری عکس بینیتو برام بفرست. کلا پیش آگهی دکتر در این مورد کمک کننده است. توصیه کلی به دوستانی که میخوان ترمیم کنن: ببخشید که حرفام خیلی قشنگ نیس ولی واقعیت این هست که متوسط هزینه ترمیم حدود 15 میلیون هست. ( البته هزینه ها متغیره و ممکنه خیلی کمتر یا خیلی بیشتر از این حد هم باشه. در نظر داشته باشید که بعد ترمیم ممکنه ( خیلی هم ممکنه ) که یکی دوتا ایراد جزیی که قبلا نبوده هم ظاهر بشه. یا تغییراتی در بینی بوجود بیاد که بد نباشه ولی بهرحال شما فرم قبلی رو بیشتر دوست داشته اید. قبل از عملم یه مطلبی تو همین سایت خوندم که گفته بود بعد ترمیم معمولا چند تا ایراد کلی بینی برطرف میشه ولی گاها یه ایراد هم اضافه میشه اما در کل خوب میشه. این مطلب همیشه تو گوشم بوده. البته اگر بخاطر ایرادات جزیی دارید ترمیم می کنید قضیه فرق میکنه و میتونید توقع داشته باشید که همش رفع بشه. منظورم این نیس که بعد ترمیم دکتر هر بلایی که سر بینی ما آورد باید دستشو ببوسیم و ازش تشکر کنیم ها، نه ما کلی هزینه کردیم و باید بهترین خدمات رو هم بگیریم ولی بهترین خدماتی که امکانش وجود داره. اگه قصدتون اینه که بعد عمل بینی گونیا و نقاله بردارین و کل زوایا و اندازه های بینی رو با آخرین متد و اصول زیبایی شناسی جهانی بسنجید، بهتره که اصلا ترمیم نکنید. ارزش نداره این همه هزینه کنید، اون کبودی و ورم و هزار دردسر و صدمه بعد بیهوشی و عمل رو تا ماه ها تحمل کنید بعد هم ناراضی باشید. مطمینا با اون پول کارای بهتری هم میشه کرد مثل خرید ، سفر و هزارتا موردی که قطعا از جراحی لذت بخش تر هستن. در یه عمل ترمیمی معقول اغلب ایرادات برطرف می شن و در کل احساس رضایت به آدم دست میده و کلا میره دنبال کار و زندگیش... یه بینی تخریب شده می تونه بهتر بشه و نه عالی. اگه به همین راضی هستید ترمیم کنید و ازش لذت ببرید.
ترمیم با دکتر سامی
ازاده جان عمل اولت با کی بود؟ ولطفا مطالب مطب گردی هایت را به ما هم بگو مریمی جان شما عمل اولت با کی بوده ؟ و در ضمن مطالبت عالی بود خیلی استفاده کردیم...راستی از عملت با سامی راضی هستی ومیشه برامون عکس بزاری؟
بچه ها من یه سوال بپرسم؟؟؟ رفتم پیش دکترم گفتم قضیه این قوز بینیم که دوباره زده بیرون چیه؟ گفت برای اصلاح ناصافی قوزت ghozrofe leh shodeh گذاشتم تا جذب بشه طول میکشه شما تاحالا چنین چیزی شنیدید؟
آزاده جان پیش یزدانفر هم برو . یکی از بچه های همین تاپیک با یزدانفر ترمیم کرد بینیش واقعا قشنگ شد .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
محیا جون من شنیدم غضروف موقع پیوند اگه له بشه جذب میشه. یعنی برای پیوند دکتر نباید غضروف رو له کنه. حالا شاید مال شما رو عمدا له کرده که جذب شه .چیز زیادی نمی دونم.
ترمیم با دکتر سامی