2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
سارا جان باهات موافقم آدم باید مثبت نگاه کنه حالا کم کم آزاده هم وقتی بیشتر اینجا بیاد سر بزنه و نتایج رضایت بخشی که دوستان از عمل ترمیم گرفتن و ببینه و تو پستاشون یخونه انرژی مثبت میگیره
اما واقعا این دکترای بی وجدان کاری با ما کردن که دیگه نمیتونیم زیاد به حرف دکتری اعتماد کنه کاش یه دکتری به آدم میگفت خیلی عالی میشه و واقعا میشد بهش اعتماد کرد من که هر روز میام اینجا سر میزنم فقط حس میکنم باید خیلی بیشتر تحقیق کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزاده جان به لیست دکترات که قراره بیای تهران و بری پیششون ویزیت بشی آقای دکتر منافی رو هم اضافه کن. درسته که میگن برای ترمیم الان 12 تومن میگیرن ولی وجدانا انسان شریف و پر فضیلتی هستن. مطمئنا بهت مشاوره درست و دقیقی میدن و میگن چقدر باید امیدوار باشی. حتما بهشون هم بگو از راه دور میای. اگر اینو بفهمن حتما بهت تخفیف هم میدن.
سلام دوستان.کسی میدونه دکتر خاص احمدی که میگن بینی ملینا تهرانی رو عمل کرده خوبه یا نه؟میشه جواب منم بدید لطفااااا. من دنبال یه دکتر عالی از تهرانم.. احمدی خاص کارش خوبه؟من مدل بینی ملینا تهرانی رو خیلی دوس دارم.خانمااا لطفا راهنماییم کنید
سلام دوستان.کسی میدونه دکتر خاص احمدی که میگن بینی ملینا تهرانی رو عمل کرده خوبه یا نه؟میشه جواب منم بدید لطفااااا. من دنبال یه دکتر عالی از تهرانم.. احمدی خاص کارش خوبه؟من مدل بینی ملینا تهرانی رو خیلی دوس دارم.خانمااا لطفا راهنماییم کنید
ممنونم بانو منیر جان فکر کنم این مدل طبیعی باشه درسته؟من دوست دارم یخورده نوک بینیم ازبینی پرستو جمع وجورتر بشه از بس که همه بینیمو جمع کرده تونوک قلمبش کرده حساس شدم بعد یه سوال دیگه من بعد ازعملم وقتی میخندم بینیم انقدر کشیده میشه وپهن میشه که همیشه دستم میگیرم جلو دهن وبینیم از جایی شنیدم که بینی یه عضله داره از داخل که اگه اون قطع بشه دگه موقع خندیدن کشیده نمیشه شما چیزی راجع به این شنیدی؟
محیا جان بینی من گوشتی بود ویه قوز خیلی خیلی ملایم بالای بینی داشتم الان قوز بینی ام تبدیل شده به چاله انقدر که تراشیده وهر کس که من رو میبینه اصلا نمیفهمه که عمل کردم هیچ کاری رو بینی انجام نداد و6ملیون هم گرفت
زیتون جان من فعلا یه ماه که عمل کردم ولی میام اینجا که اگه خدایی نکرده کارم به ترمیم کشید نخوام کل تاپیک بخونم هم الان یه صفحه یه صفحه بخونم والا من دماغم قبل عمل قوز داشت الان قسمت قوزش به انداره یه سانتی متر از طول بینی کمی زده بیرون و قرمز یاشایدم کبوده امیدوارم ورم باشه و بخوابه