2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
واقعا خدا از این دکترای بی وجدان نگذره دکتری که من پیشش عمل کردم فعلا داره میره زندان برای اینکه یکی از مریضاش حین عمل فوت شده انشا الله درسی بشه براش که به همه نگه خوبرمیشه و عالی میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پیش مهرداد ادیب پارسا عمل کردم ظاهرا تیغه سینوس رو داغون کرده و طرف اینقدر خونریزی کرده که فوت شده حق با شماست بانو منیر جان ولی دماغ من از قبلشم بدتر شده آدم ریسک عمل کردن رو قبول میکنه که خیر سرش بهتر بشه نه اینکه از قبلشم بدتر بشه
وای بیچاره خانوادش خودش که راحت شد رفت احتمالا اگه زنده میموند باید مثل ما بیچاره ها همش از دیدن خودش تو آیینه ذجربکشه منم حالا که حال و روزم این شده فکرمیکنم اگه وسط عمل میمردم خیلی بهتر بود حداقلش اینه که آدم یه بارمیمیره نه روزی هزاربار در هرصورت خانوادش خیلی گناه دارن ابشالا خدا از این آدمای دکترنما نگذره که جز پول و منافع شخصیشون به چیز دیگه فکر نمیکنن امیدوارم تو زندان بپوسه من که دکترمو اینقدر نفرین کردم فکرکنم اگه این دنیا نره رو مین منفجربشه حتما اون دنیا پاش نرسیده هزارتیکش بکنن
بانو منیر جان خداروشکر که از عمل ترمیمت راضی هستی مبارکت باشه واقعا روحیه ما هم با دیدن اینکه شما راضی هستین بهتر میشه آزاده جون من هردفعه که تو آینه نگاه میکنم اینقدر اعصابم خورد میشه که فقط با اومدن تو این سایت و تحقیق کردن درباره ترمیم بینی و اینکه مىبینم خیلی ها مثل من بودن و بهتر شدن یکم حالم بهتر میشه متاسفانه خانومی که فوت شد یه بچه سه ساله دااشت منم اگر جای شوهرش بودم رضایت نمیدادم
من واقعا خیلی نکران این ارتفاع بینیمم همش میگم خدایا یعنی چطوری میشه این بینی رو که چسبیده به صورتم آورد بالا میترسم اصلا نشه کاریش کرد این قوس لعنتی هم هرروز داره بیشترمیشه من نمیفهمم یه دکترتاچه اندازه بایداحمق باشه که به یه بینی که اصلا ا رتفاعی نداره قوس هم بده هرآدم بیسوادی هم میتونه بفهمه که قوس برای بینی های با ارتفاع زیاد مناسبه یعنی میشه این قوس رو پر کرد ؟ خدایا یعنی میشه بینی منم درست بشه
دعای خوبی کردی محیا جان آمین . همون قدر که یه عمل موفقیت آمیز میتونه زندگی آدمو دچار تحول مثبت بکنه و باعث شادابی و پیشرفت آدم بشه از اون ور ناموفق بودنش واقعا میتونه زندگی آدمو از هم بپاشه امیدوارم هیچ جنبنده ای به این درد مبتلا نشه
آزاده جان آخه این چه حرفیه که میزنی؟ مردو راحت شد یعنی چی؟ کاش منم می مردم یعنی چی؟ ما اینجا میایم حالمون بهتر شه نه اینکه حالمون بدتر بشه. پستتو که خوندم مثل مجسمه خشکم زد. آخه یه خورده مثبت باش. با این منفی فکر کردنت باور کن هر روز حالت بدتر از دیروزت میشه. نکته ای که توی پست نینا جان باید برات آموزنده می شد این بود که آخر عدم موفقیت یه جراحی بینی فقط خراب شدن بینی نیست. هستن کسایی که فوت شدن. پس لطفا یه خورده مثبت باش و شکر گذار. من کاملا درکت می کنم. ولی باور کن با این منفی بافیها زمان به عقب برنمیگرده. مشکل باید حل شه اونم با جراحی نه ... . دلم می خواد اینبار که پست می زاری به بقیه هم روحیه بدی. ما هممون به انرژی مثبت نیاز داریم. از تو هم میخوام یه خورده به جمع انرژی مثبت و خوب بدی. امیدوارم به زودی دکتر خوبی پیدا کنی و ترمیم کنی بعدش به این پستهات بخندی. بانو منیرجان که گفتن دکتر علامه می تونه بهت کمک کنه. پس چند تا دکترو مد نظر داشته باش بیا تهران برو پیششون بلکه با یکیشون به توافق رسیدی و ترمیم کردی و بینیت خیلی خوشگل شد. برات آرزو می کنم زودتر مشکلت حل شه ولی اول باید خودت به خودت روحیه بدی.