2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851531 بازدید | 9732 پست
بانو جان واقعا نباید انتظار معجزه داشت. شما ببین بعضی دکترا در عرض 2 ساعت عمل سر بینی کم ایراد و فابریک مردم چه بلاهایی میارن. اونوقت آدم متوجه میشه باوجود تنها 4 ساعت عمل ترمیم و اونهمه مشکل و پیوند و هزار چالش حین عمل تنها راه رضایت کاهش توقع هست. البته من قبلاها هم خیلی ناراحت بینیم نبودم.در عرض سه ماه اخیر بنظرم رسید که بهتره دوباره عمل کنم و کردم. ولی به برخی دوستان هم حق میدم که ناراحت باشن.من بدترین عکس قبل عملمو گذاشتم که بقیه انقدر بخاطر بینیشون غصه نخورن. دوستان دیگه هم اگه دوست داشتن عکس بگذارن. آقا میلاد شما هم بگذارید.
ترمیم با دکتر سامی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۳۸روز هست که با منافی ترمیم کردم اول گفتم ناراضیم و بعد گفتم راضیم . شاید الان هم.زود باشه برای نظر قطعی امیدوارم که اینطور باشه . خواستم بگم من ناراضیم و اینکه دوباره این تاپیک تک محوری شده و الان همش داره رو محور منافی,میچرخه . من ناراضیم و همش میگم ایکاش با بشارتی ترمیم میکردم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس جان خوبی؟میشه بیشتر توضیح بدی؟ چرا ناراضی هستی؟بنظرم بهترین افراد برای نظر دادن در مورد یه دکتر کسانی هستن که باهاش عمل کردن. البته اگر بدون تعصب نظر بدن خیلی به بقیه کمک میشه. شما الان کسی هستی که خیلی خوب میتونی در مورد دکترت نظر بدی. آخه یادت هست که بشارتی هم یه ناراضی داشت که خیلی ناراحت بود؟
ترمیم با دکتر سامی
یه مشکلی هست اونم اینه که ما فقط چندتا دکتر خاص رو می شناسیم و طبیعتا فقط در مورد اوناهم نظر میدیم. گاهی اسمی از دکتر دیگه ای هم برده میشه ولی فقط در این حده که کسی میپرسه آیا فلانی رو میشناسید و هیچکس هم نمی شناسه و قضیه به همینجا ختم میشه.چقدر اون تاپیک قبلی ترمیم مفید بود.حیف شد. پردیس جان شما هم بیا و نظر بده. البته میدونم تازه عمل کردی.
ترمیم با دکتر سامی
اخه مریمی جان ترمیم کار هرکسی نیست.هر دکتری ترمیم رو قبول نمیکنه.مگه الان چندتا دکتر داریم ک دنده رو باز کنن یا از جمجمه غضروف بردارن.برای همه ک برداشتن از گوش کفایت نمیکنه.مشکلاز ما نیست ک ب چندتا دکتر اکتفا میکنیم.مشکل اینه ک انتخابا محدودن..کدوم از بچه های اینجا حاضرن برن با ی دکتری ک تجربه ترمیم نداشته عمل کنن و ب اصطلاح موش ازمایشگاهی بشن؟؟؟ مافقط رو چندتا دکتر مانور میدیم نمونه ترمیم ازشون دیدیم و ترمیم کارن.مثلا من منافی رو بخاطره این میخوام باهاش عمل کنم ک اگه بدونم بینیم بهتر نمیشه حداقل میدونم ک خراب نمیشه و ی اسیب جدید نمیزنه.حالا یکی با ی دکتر دیگه عمل میکنه و دلایل خاص خودشو داره و سطح توقعات فرق میکنه.مثلا شما الان نسبتا از بینیت راضی هستی ولی ممکنه یکی ببینه خوشش نیاد یا هستس الان ناراضیه ولی شاید اگه عکس بزاره بعضیا از بینیش خوششون بیاد.مثلا الان بانو جان از بینیش راضیه و تغییرات خوبی داشته ولی تو تاپیک قبلی ما ناراضی از علامه زیاد داشتیم.یادمه حدیثه ک باعلامه ترمیم کرده بود خیییییلی ناراحت بود و ویگه تاپیک نیومد.یاس کوچک و گلناز و ..... اینارو یادمه ک از علامه خیلی ناراضی بودن.پس واقعا دست ما بستس و مجبوریم ب چندتا دکتر ترمیم کار اکتفا کنیم چون کسی حاضر نیس بره با ی دکتر ناشناخته ترمیم کنه
نازنین 1
مریمی جان بینی من باریک و قوسدار بود و نوک بینی خیلی بد بود . الان بعد از ترمیم با دکتر منافی فقط قوسش پر شده و بینی ام همچنان باریک و نوکش هم بد فرم . با اینکه من ازشون خواسته بودم نوک بینیم گرد کنه و پهن کنه ولی اینکار نکرد . از نظر تنفسی بهتر نشدم چون بینی ام همچنان باریک و سورتخ داخلی بینی تنگ و باریک . بینیم از روبرو تغییری نکرده . مریمی جان گفتی بشارتی ۱ناراضی داشته خوب منافی هم ناراضی کم نداشته
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
آره نازنین جان درسته تو ترمیم انتخابا محدوده. سطح توقعها متفاوته. سطح مشکل افراد متفاوته. حتی یه دکتری ممکنه اغلب کاراش خوب باشه یه دفعه یکی رو خراب کنه این موردو تو اطرافیانم دیدم. دیگه چاره ای نیست. منافی هم راضی هم ناراضی داشته مثل بقیه. کلا منم قبل اینکه عمل کنم یکی از کاربرا از سامی ناراضی بود. این باعث نشد انتخاب من عوض شه ولی باعث شد با دید بازتری برم جلو و فکر نکنم اگه تاحالا ناراضی ندیده بودم اصلا هم وجود نداشته. درسته بعضی ها ممکنه از بینی من خوششون نیاد ولی رضایت خود آدم مهمه. من کسایی رو دیدم که دیگران می گفتن خیلی بینیت خوبه ولی خودشون خیلی ناراحت بودن. خب هرقدر به این فرد بگی بینیت خوبه، اون دلایل خودشو داره واسه نارضایتی. خود فرد خوب میدونه که قبلا بینیش چی بوده و حالا چی شده؟در کل مقایسه قبل و بعد خیلی مهمه تو رضایت یا نارضایتی. تا وقتی دوستان عکس نزارن فقط از روی نوشته ها میشه قضاوت کرد و راه دیگه ای نیست.
ترمیم با دکتر سامی
هستس جان من خیلی قدیمی نیستم مطمینم شماها بیشتر از من با کاربرا در ارتباط بودید.الان ممکنه این ایرادایی که میگی برطرف نشده باشه ولی این امکان هم هست که با گذشت زمان در کل راضی تر بشی.زمان کمی از عملت گذشته و مدام فرمش تغییر میکنه.شاید بعدا بتونی رتوش کنی.برای مشکل تنفسی هم ممکنه الان تورم باشه.تنفس دیر خودشو نشون میده.
ترمیم با دکتر سامی
پردیس جان نمیشه شمام عکس بزاری؟؟ کمک بزرگی میکنی.چون سلیقه ها و سطح توقعات افراد خیییییییلی باهم فرق میکنه.اگه برات امکان داشت مثه مریمی جان و بانو ک لطف کردن عکس گذاشتن عکس بزار
نازنین 1
سلام دوستان من بابت تاپیک های قبلیم عذرخواهی میکتم خق با آقامیلاده همش ناله نفرین بود هرچندکه درحال حاضرواقعیت زندگی من همینه و شایدخیلی هم بدتروغم اتگیزتراینه که از دست هیچکس هم هیچکاری برنمیاد.بعضی دوستان فکرمیکنن من زیادی دارم راجع به بینیم غلومیکتم برای اینکه این ذهنیت رو ازبین ببرم مشکلات بینیم رو میگم شایداونوقت بفهمیدکه بینی من واقعا ازهرجهت داغون شده اول اینکه ورم اصلا مدل و حالت بینی رو تغییرنمیده که با فروکش کردنش بینی آدم یهوتغییرکنه و زیبا بشه واین روندکاهش تورم اتفاقا برای من برعکسه و هرچی میگذره بینیم داره زشت ترمیشه کلا انگاردکترفقط بینیموبازکرده بامشت کوبیده روشو بسته نمای کلی بینیم اینه کوتاه پهن و کلفت ازقبل عمل بزرگترشده پره ها از دو طرف فرورفتگی داره سپتوم بینیم داخله بطوری که پره ها پایین تر از تیغه وسط هستن سوراخها بدفرم پره هاموکه بزرگ بوده بازکرده حالت یکدستیشوبا بینیم ازبین برده وانگارچسبیدن به ماهیچه های صورتم با هرحرکتی حتی حرف زدن پره ها هم حرکت میکنن وقتی ادای خنده رو درمیارم بینیم دقیقا میشه مثل سفره ماهی پره ها پهن میشه و میکشه بالا ازبزرگی سرش که نگم بهتره یه استخوون کلفت با یه سر گنده بینیم واقعا زشت شده اینا مشکلات ظاهریش بود یکی ازسوراخاش کیپه حس بویایی زیرده درصد وصدامم تودماغی شده یعنی کلکسیون خرابکاری دریک جمله
درضمن اضافه کنم که اینا فقط تصورات من نیس به چندتادکترنشون دادم اونا هم موافق بودن کلا اصل مطلب اینه که بینیم واقعا زشت شده و هیچگونه ظرافت زیبایی و زنانگی توش به چشم نمیخوره اونم بعدازاونهمه ذجری که تو عمل کشیدم هرکس بعد عمل منو دید فکرمیکرد با تریلی شاخ به شاخ تصادف کردم اینقدرکه صورتم از ورم و کبودی داغون شده بود اونم برای بینی که همه میگفتن عمل نکن خوبه خودش فکرکنم همه اینا کافی باشه برای اینکه یه آدم بطور کامل فرو بریزه مثل حال این روزای من که فقط نفس میکشم اونم چون مجبورم
درضمن اضافه کنم که اینا فقط تصورات من نیس به چندتادکترنشون دادم اونا هم موافق بودن کلا اصل مطلب اینه که بینیم واقعا زشت شده و هیچگونه ظرافت زیبایی و زنانگی توش به چشم نمیخوره اونم بعدازاونهمه ذجری که تو عمل کشیدم هرکس بعد عمل منو دید فکرمیکرد با تریلی شاخ به شاخ تصادف کردم اینقدرکه صورتم از ورم و کبودی داغون شده بود اونم برای بینی که همه میگفتن عمل نکن خوبه خودش فکرکنم همه اینا کافی باشه برای اینکه یه آدم بطور کامل فرو بریزه مثل حال این روزای من که فقط نفس میکشم اونم چون مجبورم
بانومنیربینی قبلیتو من ندیدم عزیزم ولی این که می بینم واقعا بینی زیبا ومعقولی هست مبارکت باشه واقعا دست علامه درد نکنه دوستان من هم دنبال دکتری هستم که بتونه بزرگی و فرم پره ها و سوراخای بینیمو تغییر بده وچون بینیم زیادی کوتاه شده یکم به طول و ارتفاعش اضافه بشه و کمی هم نیازبه ظریف کاری داره البته واقعا کمی نه خیلی ظریف کاری میخواد چون اصلاظرافت نداره پس منافی واقعا واسه من گزینه مناسبی نیست