2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851531 بازدید | 9732 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکترمنافی رو تعریف زیادشنیدم ولی من میخوام بینیم ظریف و دخترونه باشه نظرتون راجع به زمانی و بیات شهبازی و حسنانی هم بگید لطفا در ضمن من مشکل مالی هم دارم و نمیتونم زیاد هزینه کنم
آزاده جون مگه میشه اینهمه که میگی بینیت خراب شده باشه؟تازه 4 ماهه. اگه فقط مثل مردا شده که خرابکاری محسوب نمیشه شاید فقط ظریف نیس شاید ورم داره . در مورد مشکلت بیشتر توضیح بده. یعنی چجوری شده؟
ترمیم با دکتر سامی
از دوستان کسی میدونه کة دکترهای ایران کارشون بهتره یا us ?? یا کشور دیگه ای؟ چون من شنیدم دکترهای ایران بخاطر تقاضای زیاد و عمل های بیشتر کارشون بهتره راست یا دروغشو نمیدونم ممنون میشم اگه کسی اطلاع در این زمینه داره به اشتراک بزاره
آزاده جون ناراحت نباش حال و روز خیلی از ماها الان همینه منم از روز بعد از عملم تا الان کلی غصه خوردم ولی به قول دوستان غصه و گریه و زاری هیچ فایده ای نداره من واسه عمل ترمیمی خانوادم اصلأ حمایتم نکردن ولی بازم نا امید نشدم من خودم اصفهان زندگی میکنم و دوست دارم تهران ببینم کی میتونه مشکلمو حل کنه و به قول خودت هرکاری میکنم مشکلم حل بشه ولی غصه راحش نیست عزیزم به این فکر کن که راه حل داره اینطوری کمتر اذیت میشی خودتو مشغول کن از اتاقت برو بیرون منم اگه همش بشینم تو اتاق فقط زجر میکشم شبا برای اینکه خوابم ببره میرم اتاق خواهرم میخوابم ک تنها نباشم به این فکر کن که راه حل داره عزیزم
دوستان ازتون خواهش دارم انقدر پست اسپم و غیر مفید نزنید . اینجا باید یه محیط کاربردی باشه و کسی که قصد ترمیم داره باید بتونه اطلاعات مفید پیدا کنه . من نمیدونم چرا دوستان خجالت میکشن عکس بزارن از بینیشون هم قبل عمل هم بعدش . چهرتون که معلوم نمیشه . باید اول بینی شما دیده بشه بعد بشه نظر داد . به عنوان مثال آزاده از وقتی پست گذاشته فقط داره از غصه هاش میگه و بقیه هم دلداری میدن و بدون اینکه بینیشو دیده باشن دارن دکتر معرفی میکنن . آخه جز اینکه دو صفحه به این انجمن اضافه شد نه کمکی به آزاده شد و نه اطلاعات مفیدی داده شد . همون اول عکس بزارید . _____________________________________ آزاده جان شما هم بجای غصه و گریه و اینکه هی پشت هم پست بزارید عکس بزار ببینیم بینی شما تو چه وظعیتی هست تا بهت دکتر پیشنهاد بدیم . _______________________________ ضمنا دوستان وقتی میگید منافی ظریف کاری نمیکنه این باعث سوء تفاهم میشه . ظریف کاری فقط به معنی بینی فانتزی نیست و گرنه کارهای منافی از حق نگذریم اکثرا تمیز در میاد و یه بینی طبیعی . من هم از نزدیک دیدم و هم عکس دوستان رو دیدم . ___________________________ من فکر میکنم اگر شمایی که تجربه بد از جراحی اول دارید بدنبال بینی رویایی و فانتزی باشید خدای نکرده کارتون به جراحی سوم و چهارم هم میکشه . خودتون رو دوباره توی چاه نندازید . باز هم تاکید میکنم ، اگر میخواید این انجمن مفید باشه حرف ها رو کم کنید ، عکس بزارید از بینیتون هم قبل عمل و هم بعدش . اگر بینی شما فقط مشکل ظاهری داره عکس خیلی میتونه بهتون کمک کنه ، همچنین مقایسه بینی خودتون با عکس سایر دوستان . متاسفانه این انجمن آپلود عکس نداره وگرنه الان آرشیو بسیار خوبی باید اینجا وجود میداشت . مطمئن هم باشید اگر عکس یا اطلاعاتی که میدید به یک نفر هم کمک بکنه این موضوع خدمت بزرگی به همنوع خودتون کردید . تشکر
میلاذ جان درسته باید اطلاعات مفید اینجا به اشتراک گذاشته بشه ولی دلداری دادن به کسی که توی این شدایطه کمک میکنه که عجولانه تصمیم نگیره و شرایط روحی بهتری برای تصمیم گیری پیدا کنه و به نظر من آدم باید با آرامش تصمیم بگیره
برای دوستانی که حرفای قبلیمو نخوندن: من خیلی سال پیش عمل اولو انجام دادم. بعد عمل اشکالات بینیم اینابود: انحراف شدید ظاهری و داخلی، عدم تقارن زیاد در دو طرف بینی، یه سمت سر بینی غضروف زیادی برداشت شده بود، قوز روی تیغه باقی مونده بود. کلا غضروف زیادی باقی نگذاشته بود ولی برای پیوند و ترمیم تقریبا کافی بود. لوله راستم تقریبا بسته بود. من باید دنبال دکتری می گشتم که هم پیوند انجام بده و هم کار تنفسش خوب باشه. که بتونم با هر دو طرف نفس بکشم. دکتر سامی توی سایتش چندتا عکس محدود هست و البته به نظر من اوناهم خوبن. ترمیمی توی مطب بود ولی با چسب و راضی هم بودن. خوب اولش همه راضین.به خود دکتر گفتم و نمونه هایی ترمیمی بود که از قبل و بعد عملشون فیلم گرفته بود و با دکتر اول من عمل کرده بودن و با سامی ترمیم. خوب بودن.ضمن اینکه توی مطب هم عمل اولاشو دوست داشتم. البته نمی گم همه ی افرادراضی بودن ولی غالبا خوب بودن و اونایی هم که درصدی نارضایتی داشتن از نظر من خوب بودن. پ قول بینی عالی بهم نداد ولی مشکلو تشریح کرد راه حل داد و گف برو تصمیم بگیر. بهم گف 70 درصد بهتر میشی و درست هم گفت.مواردی رو هم پیش بینی کرد که درست نمیشه و همون هم شد. غضروفم به سختی کافی بوده و برای بهتر شدن نیاز به غضروف دنده بوده.به گفته دکتر ترمیم خیلی سختی بوده. بعد عمل ورم خیلی زیادی داشتم. الان هم از روبرو عکس گذاشتم که شاید همه اینکارو نکنن.روندکاهش ورم ها خیلی سریع نیس. ونمی دونم شاید بینیم از این بهتر یا بدتر بشه. ولی وقتی قالب رو برداشت بینیم یه مثلث بود یعنی پایینش خیلی پهن بود. الان پایین بینیم با دست جمع نمیشه و خیلی سفته و متورم. تنفسم خوب شده. ترمیم قابل قبولی برام انجام داده و در کل راضیم. البته من یادمه که نتیجه ی عمل اولم بعد حدود یکی دوسال معلوم شد. پس هنوز راه درازی در پیشه.
ترمیم با دکتر سامی
حق با بانومنیر هست .قبول کنید که هرقدر هم عکس ماسکه باشه خیلی برا آدم جالب نیست که جاهایی دیگه عکس دیده شه و نظرای مضحک و غیرواقعی در مورد عکس آدم داده بشه . مثل اتفاقی که برای یکی دوتا از دوستان تاپیک جراحی 3 افتاد. در هرحال من عکسمو میگذارم و امیدوارم که استفاده صحیحی ازش بشه و مفید واقع شه
ترمیم با دکتر سامی
نه نازنین جان تو عمل اول هم به پره ها دست نخورده بود و هر دوبار فقط از کلوملا باز شده.این بار کمی فرم سوراخهام تغییر کرده و گردتر شده ولی چون تقریبا هرروز عکس انداختم دیدم که فرم سوراخها خیلی با تغییر ورم بینی عوض شده. بنابراین هنوز فرم نهایی سوراخهام مشخص نیست.قبلا کشیده تر بود. آخه مشکل من اصلا در مورد سوراخ و پره نبود.
ترمیم با دکتر سامی