2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851521 بازدید | 9732 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بانو منیر جان چقدر بیهوشیت طولانی بوده عوارضی چیزی نداشتی خدایی نکرده؟دستمزد علامه خوشحال شدم که اینقدر معقوله یکم امیدوار شدم چون واقعا بالای ده تومن نمیتونم هزینه کنم امیدوارم سامی هم زیر ده باشه البته تا اون موقع که من بخوام عمل کنم حدود 6،7 ماه دیگه
ولی بانو منیر جان چقدر بیهوشیت طولانی بوده عوارضی چیزی نداشتی خدایی نکرده؟دستمزد علامه خوشحال شدم که اینقدر معقوله یکم امیدوار شدم چون واقعا بالای ده تومن نمیتونم هزینه کنم امیدوارم سامی هم زیر ده باشه البته تا اون موقع که من بخوام عمل کنم حدود 6،7 ماه دیگه
من ازوقتی عمل کردم همش رو قلبم احساس فشارمیکنم فکرکنم ازعوارض بیهوشیم باشه اینقدم اوضاع روحیم خرابه که نمیتونم برم دکتر فکرنکنم بتونم دوباره بدنم بتونه اینهمه بیهوشی رو تحمل کنه خیلی ضعیف شدم درد یکی دو تا نیس خدا بخیر بگذرونه
بانومنیرجان واقعا مرسی ازراهنماییات عزیزم فقط یه سوال پیش علامه که ویزیت شدی واسه چندوقت بعدبهت وقت عمل داد واینکه پیش سامی هم ویزیت شدی اخلاقش چطوره وضعیتمو براش تشریح کنم امکان داره بهم تخفیف بده؟؟
بانو جان من شهرستانم اگه تهران بودم شاید اینقدر مستاصل نمیشدم من همه اطلاعاتم رو فعلا دارم از اینترنت و همین سایتا میگیرم بخاطرهمین هم حرفای دوستان رو با دقت میخونم چون راه دیگه ای فعلا واسه شناخت ندارم میخوام حداقل سه تا دکتر رو فیکس کنم که وقتی اومدم تهران اول از همه به اونا مراجعه کنم و چون زیادهم نمیتونم بمونم امکان مطب گردی ندارم متاسفانه پس دوستان بی نهایت به اطلاعات و نظراتتون نیاز دارم لطفا هرکس تجربه ای ذاره بیان کنه ممنون میشم
چندهفته پبش عکسای قبل و بعد عملم رو فرستادم واسه دکتر محمدعلی اکبری ازطریق وایبربهم مشاوره داد گفت ترمیم بینیت نیازبه تکنیک خاصی داره که کمتر دکتری توانش رو داره ار اون موقع دیگه خیلی اوضاعم خرابترشذ ازش خواستم چندتادکترخودش بهم معرفی کنه اینارو پیشنهاد داد نراقی ملتجی قیصری و نظری که نظری رو اصلا نمیشناسم سایت بقیه هم رفتم دیدم دستمزداشون خیلی خیلی بالاست مخصوصا نراقی یه جا خوندم از یکی 40تومن گرفته ترمیمش کرده اصلا هنگ گردم اینطوری که باید خونمونو بفروشیم
چندهفته پبش عکسای قبل و بعد عملم رو فرستادم واسه دکتر محمدعلی اکبری ازطریق وایبربهم مشاوره داد گفت ترمیم بینیت نیازبه تکنیک خاصی داره که کمتر دکتری توانش رو داره ار اون موقع دیگه خیلی اوضاعم خرابترشذ ازش خواستم چندتادکترخودش بهم معرفی کنه اینارو پیشنهاد داد نراقی ملتجی قیصری و نظری که نظری رو اصلا نمیشناسم سایت بقیه هم رفتم دیدم دستمزداشون خیلی خیلی بالاست مخصوصا نراقی یه جا خوندم از یکی 40تومن گرفته ترمیمش کرده اصلا هنگ گردم اینطوری که باید خونمونو بفروشیم