2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851527 بازدید | 9732 پست
فعلا نظرم رو سامی و علامه ست ولی حتما مطب دو سه نفر دیگه هم میرم شاید کلانتر قیصری و بشارتی رو هم رفتم البته اگه قانع شدم که ظریف کاری میکنن یا نه امیدوارم دوستانی که ترمیم کردن بیشتر راهنمایی کنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستان.سال نوتون مبارک.خواستم ببینم بهترین دکتر ترمیمی واسه بینی من کیه.3 سال پیش جراحی کردم.مشکلاتی که بینیم داره.یکم قوسش زیاده،البته خیلیا قوسشو دوس دارن ولی به نظر من اصلا طبیعی نیس و تو نگاه اول همه میفهمن عمله،سوراخاش تا به تان.سمت چپ بینیمم کلیپسی شده به علاوه مشکل تنفسی هم دارم.دوس دارم طوری ترمیم شه که طبیعی تر جلوه کنه به علاوه مشکلاتشم حل شه.خواهش میکنم یه جراح خوب بهم معرفی کنین به علاوه هزینشم اگه میدونید بگید.مرسی از همگی بوس بوس
کلیپسی یعنی انگار کیلیپس زده باشی به بینیت فرو رفتگی آیجاد میشه روی پره ها واصولا چیز خیلی بد و زشتیه مخصوصا توی عکس و درنتیجه ی برداشته شدن بیش از اندازه غضروف ایجاد میشه مال من هر دو طرفش اینطوریه لعنتی
آرزو جون خود دکتر بهت میگه تا چه زمانی نخندی. بعد اون دیگه اشکال نداره. البته من تا 4 ماه با خنده مشکل داشتم و همیشه دوطرف صورتمو میگرفتم.انقدر حس بدی داشتم که گاهی با دو دست صورتمو میگرفتم. واقعا نمیدونم اینقدر احتیاط لازم هست یا نه؟ولی پایین بینیم واقعا درد میگرفت. آزاده جون من هستم . برات پیغام دوستی فرستادم.
ترمیم با دکتر سامی
سمیرا جون تاپیک رو بخون یه کم دستت میاد که نظر دوستان دیگه در مورد دکترا چیه. کسی نمی تونه مستقیم بهت دکتر معرفی کنه کار خطرناکی هست.اگه تهرانی برو مطب دکترا و با بیمارا صحبت کن که از همه چیز بهتره.البته می دونم تاپیک رو بخونی هم گیج میشی اونقدر که نظرات ضد و نقیض زیاده.
ترمیم با دکتر سامی
دوستانی که جدید وارد این سایت میشید لطفا، خواهشا ....فقط با خوندن این تاپیک نظرتون نره روی یه دکتر خاص...خدای نکرده پشیمون میشید. از نظرات استفاده کنید ولی خودتون خیلی دقت کنید.
ترمیم با دکتر سامی
نازنین جان من سعی میکنم تا 10 روز اینده براتون عکس بزارم ببخشید که زیاد نمیتونم بیام تو سایت من نگفتم ناراضیم گفتم شکل بینیم زیادی گندست و بیشکله اما الان 3 روزه که حس میکنم ورماش خیلی رفته و اتفاقا داره قشنگ میشه و اصلا پشیمون نیستم که با منافی عمل کردم چون تنها کسی بود که تونستم بهش اطمینان کنم و از نظر تنفسی هم خیلی بهترم هستش جان من اونروزی که تو مطب دیدمت تقریبا راضی بودی چی شد یهو؟ اخه منم اول که اون لوله هارو در اوورد راه بینیم باز بود تا چند روز اما دوباره گرفت اما بعدش فهمیدم که تو طول روز که ورم دارم تنفسم خوب کمتر میشه اما بازم تو همین حالت خیلی بهتر از قبلمه اما یه موقه هایی هم عالیه ،به نظرم صبر کن ،شکل بینیت که من دیدم خوشم اومد من اگه بازم برگردم به عقب با منافی عمل میکنم