2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
سلام بچه ها من همه مطالب رو خوندم.... من 10 سال پیش عمل کردم...فقط و فقط مشکلم بزرگیه بینیمه...مطمئنم اگه همین کوچیک بشه خیلی بهتر از الان میشه...من 10 سال پیش خیلی تاکید به طبیعی بودنه بینیم داشتم اما نسبت به صورت و جثه ظریفم خیلی جا داره که کوچیکتر شه.یه ایراد کوچیکه دیگه هم که میتونم بگیرم اینه که تیغه وسط بینیم یه کم پایینه....دکتری میخوام که زن نباشه و اگه بیهوشم نکنه ترجیح میدم و کارشم کوچیک کردن نرماله بینی باشه نه بیش از حد....اگه میشه بهم پیشنهاد کنین ...از کارای دکتر حسنانی و دکتر کامیابی خوشم اومده اما یه لیست 20 نفره از دکترا دارم که باید کم کم شروع به مطب گردی کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سایت دکتر شیروانی http://www.dr-rshirvani.com/ آقا آرمان یکی رو مطب منافی دیدم از دنده براش تیغه درست کرده بود. خوب بود. قبلا تیغه اش خیلی ناصاف و قوسدار بوده. گفتم درد داشت گفت اصلا. 45 روزه بود که دیدمش. بنظرم خوب و معقول بود. البته کمی باریک بود نسبت به غضروف ولی در کل راضی بود.
ترمیم با دکتر سامی
عشقم این سایتو دیدم اما باز نمیشه که!!!!! مریم جون شما با سامی عمل کردین راضی؟ هزینه عملت چقد شد؟ فانتزی یا طبیعیه کارش؟ یه کم توضیح میدی آخه سامیم جز لیست دکترای من هست که البته از این 20 تا باید خط بزنم و 10 تایشونوبرم مطب ببینم عجله ندارم خیلی
آره الان باز نمیشه. قبلا از این میرفتم . نمونه کاراش قشنگه . من خوشم اومد. من تقریبا راضی هستم.هنوز بینیم بزرگه . بعد عمل قبلی هم تا مدتی بینیم خوب بود بعد که ورم ها خوابید خیلی ایرادا پیدا شد. منم از اون بد عمل ها هستم که خیلی دیر خوب میشم.ابدا نمی تونم بخندم هنوز و صبح که پا میشم خیلی بینیم بزرگتر هست تا شب تغییر میکنه. من 12 دادم و یک و نیم هم بیمارستان گاندی. انحراف داخلی و ظاهری زیاد داشتم. غضروفام خیلی نامتقارن بودو کمی هم قوز یه سمت بینی داشتم. الان تقریبا همه رو درست کرده ولی یه سمت بینی کمی فرورفته هست که کم و زیاد میشه . مث جای بخیه. حالا نمی دونم چیز خطرناکی هست یا رفع میشه. باید ویزیت شم. در کل بدم نمیومد به بینیم تافت بزنم همینجوری بمونه. حتی به همین بزرگییییییی.
ترمیم با دکتر سامی
مطب سامی همه مدل بینی دیدم خیلی فانتزی، خیلی طبیعی و ...........سامی یه سری مخالف داره یه سری هم طرفدار دو آتشه. مثل خیلی دکترای دیگه. باید بری کاراشو ببینی. شانسیه دیگه یه بار میری بینی بد می بینی یا شاید مث من هرچی بری از همه خوشت بیاد.اگه عجله نداری چندبار دوشنبه ها برو مطب. خیلی چیزا دستگیرت میشه. ولی از دکترایی انتخاب کن که کار ترمیم زیاد انجام میدن.تاپیک واسه گرفتن اطلاعات کلی خوب هست ولی دیدن و تحقیق خودت مهمتره. من تاپیکو خوندم هیچکس سامیو توصیه نکرده بود واسه ترمیم . ولی من انتخابش کردم.تعصب خاصی هم روش ندارم. تا اینجای کار ازش ممنونم.فردا معلوم نیست صبح پاشم چی تو آینه ببینم.یا حتی 6 ماه دیگه. من یه تجربه بد دارم و هیچوقت یادم نمیره که دفعه قبل چه اتفاقی برام افتاده. بهرحال اگه در مورد سامی اطلاعات خواستی تو خصوصی در خدمتم. من کلا دوبار باهاش مشاوره شدم و بعد وقت عمل گرفتم.
ترمیم با دکتر سامی
سلام دوس جونا خوبین خوشین؟ من چند وقته داخل بینیم به شدن سوزش و خارش داره کسی میدونه علتش چیه الان 18 ماه از عملم گذشته تا حالا فقط خارش بود الان سوزش هم هست ممنون میشم اگه جواب بدین

اریایی جون من خیلی اطلاع ندارم اما میدونم خارش نشونه خوبیه واسه ترمیم بخیه و سوزشم شید واسه سرما یا همون بخیه باشه...کلا فک نکنم چیزه نگران کننده ای باشه...و کلا نمیدونم شما بخیه داشتین یا نه اما این چیزی بود که به ذهنم رسید
سلام بچه ها . من دیروز مطب منافی بودم . به من خیلی امیدواری داد گفت بینت به 17 میرسونم . منم از بس ذوق کرده بودم بهش گفتم عاشقتم اونم کلی خندید . آقا آرمان اون خارجی من بودم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
برای عکس بابت جراحی بینی رنگ پرده آبی با مشکی و سفید چه تاثیری در عکس داره؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سلام بچه ا منم 9 سال پیش با دکتر ناجیان عمل کرده بودم... بد نبود ولی قابل تحمل بود ...قوس زیاد و نوک قلمبه....و کلیپسی...و بالای اون کلیپسی ها دو تا قلمبه...!! 6ماه پیش باز رفتم پیشش ...گفت بله بینی شما ترمیم لازمه ...نوکشو میارم پایین و جمع تر میکنم و قوسشو از تیغه بینیت غضروف میزنم ...کلیپسی ها رو پر میکنم و قلمبه هارو صاف...
منهم بدون تحقیق بهش اعتماد کردم ..که بزرگترین اشتباه زندگیم بود... الان چهار ماهه با هاش عمل کردم باز به روش باز...و در معنای واقعی ناراضیم.... نوک قلمبه سر جاشه فقط اومده پایین ...کلیپسی یه طرف پر شده او یکی نه ...تیغه بینیم صاف نیس...و از همه بد تر دو تا قلمبه های سمت چپ و راست سر جاشه...در اعتراض منم میگه عضلات تنفسیه!!!!!!!!!!!نمیشد کاریش کرد ...حالا میگه میخوای برو نظر دکترای دیگه رو هم بپرس....!!!!!!!!!!!!!!
بچه های خیلیییییییییییییییییییی ناراحت و دپرسم...الان دماغم شده یه دماغ کوتاه و چاق....به خدا قبلش خیلیییییییی بهتر بود...خیلی پشیمونم...تازه از من دوباره هزینه عمل هم گرفت نصف عملای اولش...!!!!!!!!!!!