2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849527 بازدید | 9732 پست
سارا راد حتما بدکترت بگو من فقط دو سه روز بوی بد داشتم و تموم شد. اما دیدم کسایی تا یه سال هم داشتن چیز خاصی نیست مال بخیه هاست. ولی حتما با دکتر درمیون بذار خجالت نداره.خدای نکرده عفونت نکرده باشه.
ترمیم با دکتر سامی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سارا جون من تو نوشنه ها دیدم شما رفته بودی مطب توسلی، میشه از مشاهداتت بگی عزیزم؟ مریمیی جون شما هم توسلی رو رفتید؟
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
همونطور که یکی از دوستان هم گفته اینجا هم در مورد دکترا اطلاعات هست http://forum.persianhit.com/forumdisplay.php?8-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C البته همون داستان و اختلافای همیشگی سر ent و پلاستیک و باقی قضایا. ولی کلا بدک نیست یه سر بزنید.
ترمیم با دکتر سامی
maryجان. منافی اولش قیمت 18 تومن میده بعد که میایی بیرون با منشی صحبت میکنی و می گی دکتر تخفیف نمیده؟ بعد منشی میره تو میاد بیرون و به من گفت14.پروسه اش برای من اینطوری بود.بدون چونه و اصرار 4 تومن اومد پایین با اصرار که بیشترم پایین میومد.این که گفتم مال حدود سه ماه پیش بود. الانو نمی دونم.
ترمیم با دکتر سامی