2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849525 بازدید | 9732 پست
دوست دارم تیغه بینی کاملا 2 خطه و کادر دار باشه  منم اىنطورى دوستدارم
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان کسی می دونه در عرض یه سال چند بار میشه بیهوشی گرفت؟ من احتمالا یه عمل دیگه پیش رو دارم که البته به بینی ربطی نداره و احتمالا یکی دو ماه دیگه هست خیلی می ترسم دو تا بیهوشی با این فاصله کم ضرر داشته باشه برام موهام بریزه یا پوستم داغون شه یا هر عوارض دیگه ای 
نسی جان.من با میلانی ویزیت شدم.اینطور متوجه شدم که اصلا ترمیم نمیتونه وتمایلی هم نداره.مریض زیاد داره ولی ترمیم کار نیس.دکترای خیلی بهتر و کارآزموده تر واسه ترمیم ریسکی هستن چه برسه به میلانی.نظرم اینه که واسه ترمیم خیلی تحقیق کن. من راستش هنوز ورم زیادی دارم و بعد دوماه تازه با قاشق بزرگ غذا میخورم یعنی عوارضم زیاد بوده.در کل بینیم بدکی نیس.نمیدونم چطور پیش بیاد.فعلادکترمو نه توصیه میکنم نه نهی.ولی در حد خودم ازش راضیم.اما چون یه تجربه بدداشتم و بعد چندماه بینیم خیلی ایراد پیدا کرده,الان نمیتونم بگم چطوریه.الان خوبه.ولی واقعا چشمم ترسیده
ترمیم با دکتر سامی
سارا جان فک نکنم محدودیت اونطوری داشته باشه. بالاخره گاهی اجبار پیش میاد و بعضی ها پشت سرهم بیهشوشی میگیرن.خودتو تقویت کن.بهرحال عوارض خودشو داره که موقته و خیلی مهم نیس. ایشالا سالم باشی
ترمیم با دکتر سامی
عسل منم دوست دارم. ولی باید تیغه خیلی بی ایراد باشه چون دوخطه که بشه کوچکترین پستی و بلندی انعکاس نور رو منحرف می کنه و معلوم میشه. پس همون تیغه ی نا مشخص بهتره.حداقل یه کم ایراد و تابلو نمی کنه.
ترمیم با دکتر سامی
مرسی مریمی جان من هم فعلا از بینی ام واقعا راضی هستم خیلی قیافه ام بهتر شده این را هر کس می بینه بهم میگه حتی یه سری نمی فهمند بینی ام را مجدد عمل کردم فقط میگن خیلی خوشگل شدی با اینکه شاید روتوش لازم داشته باشم ولی با توجه به بینی داغونی که من داشتم انتظارش را داشتم خیلیییییی پشیمونم که مجدد با دکتر اولم عمل دوم را انجام دادم همه اش حسرت این را میخورم که اگر عمل دوم را با دکتر سجادیان انجام می دادم الان یه بینی پرفکت داشتم و یکی اینکه میگم کاش خیلی زودتر از این میشد ترمیم کنم الان من ٣٢ سالمه و از ٢٣ سالگی این بینی داغون و زشت رو صورتم بوده و الان فکر می کنم خیلی اعتماد به نفس داشتم که اون همه سال با اون بینی گشتم و تازه زندگی اجتماعی خیلی فعالی هم داشتم یه موقعهایی این فکرها خیلی اذیتم می کنه ولی خب این هم قسمتی از زندگی من بوده و نمیشه تغییرش داد  
مرىم چطورى بعضىا دوخطه ان؟

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

سارا منم هم ده سال بااون بینی زندگی کردم. تازه الانم نمی دونم آینده چی میشه؟از روز اولی که چسبو برداشتم نظرا شروع شد: خوب شده ها ولی اونجاش چرا فلانه؟چرا بهمانه؟ حالا طرف کلا خودش عمل لازمه ها. داره از من ایراد میگیره.منم خیلی حسرت می خورم که کاش از اول انتخاب بهتری کرده بودم. الان دیگران منو بخاطر عمل اولم هم توبیخ می کنن که چرا انتخاب درستی نکردی؟ من دیگه اینو پذیرفتم که قرار نیست یه بینی صدردرصد داشته باشم و اینکه بینی هم مثل سایر موارد شانس توش خیلی موثره. البته من سالها حوصله عمل دوم نداشتم و می گفتم ولش کن یدفعه تصمیم گرفتم ولی بیخودی تعلل کردم.حالا هم مهم نیس. خیلی اتفاقای دیگه تو زندگیمون پیش رو هست که با بینی جدید میریم به استقبالش.البته اگه ایندفعه دیگه شانس دست از شوخی برداره ( خودمو میگم شما ایشالا همیشه خوب بمونی).
ترمیم با دکتر سامی
عسل درسته بینی بعضی ها دوخطه هست. ولی اونا تیغه ی صاف و سلامت دارن که نور روش انعکاس خوبی داره. حالا دو خط که هیچی من به یکیشم راضیم اگه صاف باشه و هی منحرف نشه.
ترمیم با دکتر سامی
معمولا افرادیکه هیچ اطلاعی از عمل بینی ندارن نظرات عجیبی میدن.کاریش نمیشه کرد. بالاخره همه کارشناسن دیگه.......اغلب سعی میکنم خودمو کنترل کنم اغلب هم موفق نیستم.
ترمیم با دکتر سامی
مرىم پس اگر شکل بىنى تو نورهاى مختلف متفاوت باشه پس بىنى اىرادتش زىاده؟ سوالمو نتونستم بىان کنم

چکار باىد دکتر رو بىنى انجام بده که تىغه سالم باشه تا بىنى تو نورهاى مختلف خوب دىده بشه

منظورم اینه که انعکاس نور رو بینی ایرادا رو نشون میده. تو نور کم که کنتراست ها هم کم باشه که چیزی معلوم نیس.اگه دکتر بینی رو متقارن دربیاره و پستی و بلندی روی تیغه و غضروف باقی نگذاره خط نور هم نمی شکنه.
ترمیم با دکتر سامی