2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849518 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پچه ها امروز رفتم رفیقمو دیدم از پاش قضروف گذاشته بودن رو بینیش افتضاح حالم بد شده بود به منشیه گفتم چرا انقدر تابلو قضروف گذاشتن رو بینیش گفت برا زیبای که نذاشتن برا نفس کشیدن گذاشتن نکنه منم قضروف بزارم به اون بدی بشه الان بینی من در برابر رفیقم پادشاهه
نه هستس جون " من هنوز ترمیم نکردم . . این اواخر دیر به دیر میام تاپیک به دلیل مشغله زیاد.سوالتم الان دیدم . فقط یکی دو نفر و دیدم که بعد از ترمیم این مشکلو داشتن خواستم بدونم چاره ای داره یا دکتراشون وعده الکی بهشون دادن . . ولی انگار کسی جوابی نداشت. راستی آقای انتظار " کجاس؟ ایشون جوابهای قابل قبولی میداد.
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
اصلان کی گفته تمام امیده من منافیه تنها سبکی که من دوست دارم سبکایه منافیه خیلیا میگن بی سلیقست اما از نظر من بهترین سلیقه رو اون داره رفیقه منو تو بیمارستانه امام حسین عملش کردن همه دکترایه اونجا زیره صفرن
سلام دوستان من دو سال پیش بینیمو عمل کردم متاسفانه ی ایرادایی داره میخواستم ازتون کمک بگیرم واسه ترمیم کدومو توصیه میکنید دکتر منافی یا دکتر کلانتر هرمزی .واینکه قیمت عملهای ترمیم دکتر منافی رو می دونیدچون من اطلاعی از قیمتاش ندارم ممنون میشم که کمکم کنید
سلام دوستان سارا جان مبارک باشه نسی جان من چند نفر رو دیدم از اقوام که با میلانی عمل کردن. کلا کارش خوبه. ولی فقط برای عمل اول توصیه می شه..برای کسی خرابکاری نکرده همه تغییرات مثبتی کردن.اما برای یه نفر یه قوز واضحی روی تیغه گذاشته و کمی غضروف نامتقارن شده. البته من از اول بهش گفتم که بینی ات برای میلانی سخته.کلا دسترسی به دکتر و جوابگویی و وقت دادنش خوبه. و اصلا ادا و اطوار نداره.ولی اگر بینی ات خیلی پرکاره احتیاط کن.
ترمیم با دکتر سامی
مرسی مریمی جون از جوابت ، راستش بینیم نیاز به پیوند غضروف نداره اما سرش خیلی گرد و کلومام هم خیلی پایین هست وقتی می خندم کاملا جدا میشه از صورتم و می یاد پایین ، بینیم هم همچنان بزرگ هست 8-7 ساله عمل کردم اما هنوز دکتری که باب میلم باشه رو پیدا نکردم ، اکثر دکترا تیغه بینی رو کرو در میارن اما من دوست دارم تیغه بینی کاملا 2 خطه و کادر دار باشه شما از عملت با سامی راضی هستی ؟