2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849518 بازدید | 9732 پست
رستگار عزیزم راستش من یه نفر اصلا تجربه ای در این مورد ندارم بعید می دونم روندش به این صورتی باشه که می گی این را می دونم بینی را دوباره کامل باز می کنند و کارهایی که لازمه را انجام میدن راستش نظر من اینه که صرفا برای سوهان کشیدن نری زیر بار عمل بلکه دکترت را قانع کنی که همه اشکالایی که وجود داره را برطرف کنه چون اسم یه عمل دیگه روت می مونه و باز هیچ چی حالا هر چی بیایی به اطرافیان بگی یه سوهان ساده کشیدم میگن دوبار عمل کرده
اینم سایت دکتر عباس زاده برای اون خانمی که سوال کرد. http://www.drabbaszadeh.com/ بچه ها عکس خیلی داره .ببینید و نظر بدید.
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام سارا جون ...ممنون از توجهت عزیزم سارا سوهان کشیدن که کلا عمل نمیخواد با بی حسی تو مطب انجام میشه قرار نیست عمل کنم یعنی عمرا دیگه با نادر عمل کنم همین سوهانم اگر مطمئن بشم که نادر اگر بخوادم نمیتونه گند بزنه میرم سوهان میکشم وگرنه بی خیالش میشم ... لبخند جون خیلی لطف کردی ممنون گلم ولی این دکتره فقط توضیح داد سوهان کشیدن یعنی چی ...ولی توضیح نداد روندش چه شکلیه و چقد بینی رو دستکاری میکنن و کجاها برش میخوره و ورم داره یا نه
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
بچه ها یکی از رفیقام 1هفته پیش تصادف کرد با موتور استخونه بینیش سرش و پاش شکسته امروز که زنگ زدم بهش حالشو بپرسم میگفت از قضروف پام به بینیم پیوند زدن من که باورم نشد اخه مگه میشه اونم از پا در ضمن کار هر دکتری نیست دکترش بهش گفته واسه همیشه حس بویای تو از دست دادی و قابل بازگشت نیست به نظر شما حتی منافیم نمیتونه حس بویای برگردونه
نه عزیزم ولی من تو این تاپیک چیز خوبی راجبه علامه نشنیدم و چندتام ترمیمی ناراضی از علامه داریم.مگه علامه پیوند غضروف بلده ک میخواد قوستو صاف کنه؟؟ از کجا غضروف برمیداره برات؟؟
نازنین 1
بانو منیر جون ، الان این عمل رو که داری می کنی ریسکی میشه ، نمیشه پولت رو پس بگیری؟ منم شنیدم علامه علاقه داره تیغه رو زیاد بتراشه ، اگه میشه یه چیزی رو بهونه کن بگو نمی تونی الان عمل کنی و پولت رو پس بگیر بعد بیشتر راجع بهش تحقیق کن و یا دکترای بیشتری رو برو ، خدایی نکرده از نتیجه عمل راضی نشی چی کار می خوای بکنی اون وقت! شایدم نتیجش خوب بشه ولی ریسکش زیاده وقتی یه دکتری ناراضی زیاد داره
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
سلام ساراجون بهم گفت یکى از بچه ها اینجا کمک مى خواد، منم اومدم کمک بانو منیر جان من یک سال و دو ماه پیش با علامه ترمیم کردم. یکى از بچه هاى اینجا ترمیمى علامه بود ، ظاهر بینیش بهتر شده بود ولى مشکل تنفس داشت. اما خود من کجى بینیم تا حد قابل قبولى صاف شد، اما برخلاف خواسته ام بالاى بینیم رو باریک کرد. بینیم از تمام رخ انصافاً قشنگتر شده ولى نیمرخ قبلیم بهتر بود، قوس داد که دوست ندارم. تنفس هم جاى غضروف یکم برجسته هست که باعث میشه زیاد بینیم کیپ شه. سوراخهاى بینیم هم تا به تاشده. واین تو عملاش زیاد اتفاق میوفته. کلاً به باریک و کوچیک کردن علاقه منده.امسال ک رفتم ظاهراً یکم از قوس دادن کوتاه اومده، ظاهراً شانس منه، چى مى شد زودتر به این سطح مى رسید علامه بهت گفته بینیت خوب غضروف داره، چون از غضروف خود بینى استفاده مى کنه ، این خوبه و بد نیست. من راضى نیستم از عملم ولى بى انصافم نیستم علامه خراب کار نیست ولى ترمیماش ریسکیه. البته ترمیم کلاً بهتر مى کنه بینى رو پرفکت نمى کنه. من کار دکتراى ترمیمى همین تاپیک رو پیگیر بودم و عکس بچه ها رو دیدم، اسم دکتر نمى برم که معترض پیدا بشه، کلاً هیچ کدوم کارشون بى عیب نبود. به این که چه دکترى رو انتخاب مى کنى هم کارى ندارم، ولى تا به دکترى اعتماد ندارى چه کل دنیا ازش تعریف کنن ، چه ایراد بگیرن نرو زیر دستش. همه تردیدها رو بیرون اتاق عمل بذار و برو .
دوستان یک ماه شد که عمل کردم.. از نیمرخ راضی ام از تمام رخ هم بد نیست هرچند بینی ام پهن تر شده.. شاید ورم باشه.. ولی وقتی از سه رخ نگاه میکنم نوک بینی خیلی بزرگ و افتاده و از صورت بیرون زده دیده میشه چرا؟؟ خیلی بدم میاد از اون زاویه خودمو ببینم ..