سلام ساراجون بهم گفت یکى از بچه ها اینجا کمک مى خواد، منم اومدم کمک

بانو منیر جان من یک سال و دو ماه پیش با علامه ترمیم کردم. یکى از بچه هاى اینجا ترمیمى علامه بود ، ظاهر بینیش بهتر شده بود ولى مشکل تنفس داشت. اما خود من کجى بینیم تا حد قابل قبولى صاف شد، اما برخلاف خواسته ام بالاى بینیم رو باریک کرد. بینیم از تمام رخ انصافاً قشنگتر شده ولى نیمرخ قبلیم بهتر بود، قوس داد که دوست ندارم. تنفس هم جاى غضروف یکم برجسته هست که باعث میشه زیاد بینیم کیپ شه. سوراخهاى بینیم هم تا به تاشده. واین تو عملاش زیاد اتفاق میوفته. کلاً به باریک و کوچیک کردن علاقه منده.امسال ک رفتم ظاهراً یکم از قوس دادن کوتاه اومده، ظاهراً شانس منه، چى مى شد زودتر به این سطح مى رسید

علامه بهت گفته بینیت خوب غضروف داره، چون از غضروف خود بینى استفاده مى کنه ، این خوبه و بد نیست. من راضى نیستم از عملم ولى بى انصافم نیستم علامه خراب کار نیست ولى ترمیماش ریسکیه. البته ترمیم کلاً بهتر مى کنه بینى رو پرفکت نمى کنه. من کار دکتراى ترمیمى همین تاپیک رو پیگیر بودم و عکس بچه ها رو دیدم، اسم دکتر نمى برم که معترض پیدا بشه، کلاً هیچ کدوم کارشون بى عیب نبود. به این که چه دکترى رو انتخاب مى کنى هم کارى ندارم، ولى تا به دکترى اعتماد ندارى چه کل دنیا ازش تعریف کنن ، چه ایراد بگیرن نرو زیر دستش. همه تردیدها رو بیرون اتاق عمل بذار و برو .