قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
والا درمورد شیروانی هیچی نمیدودنم ولی یکی گفت با شیروانی که ویزیت شده خود دکتر بهش گفته,عمل اولمو 15میگیرم از تو که بیشتر.کسی که برام تعریف کرد ترمیمی بود .ظاهرا شیروانی قیمت ثابتی نداره.و به هرکسی یه قیمتی میده.
مریم جون خیلی ممنون که جواب دادی پس با این حساب قیمت کلانتر خیلی پایینتره . دوستان کسی می دونه کار ترمیم کدومشون بهتره من پیوند غضروف لازم دارم واسه نوک بینیم
بچه ها من امروز بلاخره رفتم مطب منافی خیلی شلوغ بود ترمیمی ندیدم 1نفر بود 8 ماه عمل کرده بود میگفت راضی نیستم اما بینیش عالی بود علکی خودشو لوس کرده بود هیچ ایرادی نداشت یه پسره تازه عمل کرده بود 1ماه از عملش میگذشت بینیش افتضاح بود از نظر من خیلی گنده بی حالت و زشت نوبت من که شد رفتم تو بهش گفتم سبک عملهای خانوما خیلی قشنگتر از اقایونه روک بهش گفتم اون بینی پسره واقعان بد بود باید 3بار دیگه عمل بشه دیگه اینجوری کلنگی که خوب نیست چیزی نگفت گفت الان تو چی میخوای گفتم کمی پره هام باز بشه گفت نمیشه چون برش خورده و اما از چیزی که بدم میومد بهم گفت از 2تا گوشت قضروف نمیشه برداشت ناقصش کرد باید از دندت بردارم گفتم دنده که میگن بده دست بزنی به بینی سفته و غیره طبیعی میشه گفت کی گفته میتونی بری پیش همکارایه دیگه ببینی اونا نظرشون چیه منم گفتم من تمام امیدم شما هستین برم جایه دیگه بهم گفت تا 5 ماه دیگه باز بیا ببینم چقدر ورمات خوابیده نمیدونم خیلی از قضروفه دنده میترسم
سلام دوست خوبم سفارش انواع کارهای نمدی خوشگل برای سیسمونی ، اتاق کودک ، جشن تولد یا دندونی و.. رو قبول میکنم با قیمتای پایین و کیفیت کار بالا میتونید نمونه کارام توی وبلاگم مشاهده کنید http://arzankade.blogsky.com/ (((ضمنا فروش پارچه هم داریم با قیمتای مناسب))) سفارشها هم در کوتاهترین زمان تحویل داده میشه متشکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرم
بچه ها میشه لطفا جواب منو بدین قبلنم پرسیدم این سوالو کسی جوابمو نداد به دکترمم دسترسی ندارم که بپرسم من دو ماهه عمل کردم از تقریبن دو هفته قبل عمل قرص ضد بارداری که مصرف می کردمو قطع کردم تا همین دو سه روز پیش دوباره قرصارو شروع کردم حالا می ترسم ضرر داشته باشه واسم یا اینکه باعث ورم بیشتر بشه کسی تجربه مشابه داره ممنون میشم بهم بگه