قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
بچه ها بهم بگىد چرا وقتى تو نورهاى,مختلف اىست مىکنىم اىرادهاى دماغ بىشتر و ترسناکتر مىشه؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....
من خستهام. از روی زمین ماندن. میدانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی
چرا باىد بىنى در نورهاى مختلف شکل مختلف دىده بشه؟علتش؟
من خستهام. از روی زمین ماندن. میدانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی
بچه ها بینی توی نورای مختلف شکل مختلف داره که علاوه بر نور به رنگ پوستو صخامتم پوستم بستگی داره۰۰۰۰ در کل واسه همین شکست نور و رنگای مختلف میشه از وسایل آرایش و گریم بینی برا کوچک کردن یا قلمی کردن بینی استفاده کرد ۰۰۰ی مثال اینکه بینی قوزی آدم سفید پوست کمتر تو چشه تا صورتت تیره تر
راستی برا بعضیا رنگ پوست بینی ممکنه در ناحیه بینی با کل صورت فرق داشته باشه مثلا ممکنه به صورت نامحسوس قسمت غضروفی بینی تیره تر باشه یا حتی مثلا زیر چشم
من وقتى اراىش مىکنم کرم رو بىنىم هست اىراداتش بىشتر دىد مىاد.وقتى نور طبىعى از پنجره مىخوره له بىنى بىنى واقعا ترسناکتره.چرااااااااا
بچه ها میشه غضروفای بینی تحلیل بره به نظرتون؟ به دکترم میگه چرا اینقدر کوچیک کردی بینیمو میگه اره ولی اینقدرم نه بیشتر به نظر میاد تحلیل رفته خودش که خیلی تعجب کرد یا از ندانستن بود یا اینجوری گفت من چیزی نگم ، میگه بدنت از اون مدل بدنهایی ست که غضروف تحلیل میره حالا سوالم اینجاست اگه برم ترمیم و پیوند غضروف بازم ممکنه تحلیل بره؟
من بعد از تحقیقاتم به ٤ تا اسم رسیدم: دکتر قاضی سعیدی دکتر امیری زاد دکتر ابوالحسن امامی دکتر رفیع هر کی هر چی از این آقایون به نظرش میرسه بگه به من کمک بزرگی کرده❤️
در انتظار جان برادر شاید باورت نشه ولی من فقط به خاطر راهنمایی گرفتن از تو عضو سایت شدم😊🙏 یه کمم موردم اورژانسیه، کاش بشه مستقیم باهات صحبت کنم از راهنمایی بگیرم🙏🙏🙏
پردیس حرف دکترت مشکوکه.مگه برات پیوند کرده بوده که تحلیل بره?با دکترای دیگه هم مشورت کن.از اولای عملت عکس نداری?که ببینی به مرور بینیت کوچیک شده یا از اول دکتر زیادی کوچیک کرده?
من از سامی پرسیدم این غضروفا ممکنه تحلیل بره?گفت فکر نکنم ولی در مورد بینی ترمیمی باید با احنیاط حرف زد. این یعنی امیدوارم تحلیل نره ولی شایدم که تحلیل بره.یعنی برزخ,
خب از همون اول که کوچیک بود این که حرفی توش نیست بینیمو کرده 1/3 قبول اما خب شاید ابسیلون تحلیل رفته اما نه در حدی که خودشم تعجب کنه کلا میخواستم ببینم این حرف صحت داره یا نه